Uhyggelig episode natten til mandag: Person fundet død i lejlighed

Skrevet af Emil Martesen

04/12/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En person er blevet fundet død i en lejlighed i Københavns Sydhavn.

Mest læste i dag

I en tragisk hændelse i Københavns Sydhavn, blev en person fundet død efter en brand i en lejlighed. Denne sørgelige nyhed blev bekræftet af Martin Kajberg, vagtchef ved Københavns Politi, som gav oplysningerne til Ritzaus Bureau. Ifølge Kajberg modtog politiet en anmeldelse om branden klokken 04.39. Branden, som heldigvis ikke spredte sig, efterlod politi og redningstjenester på stedet for at håndtere situationen og undersøge årsagen.

Vagtchefen lægger heller ikke skjul på, at manden boede alene på adressen, og der er på nuværende tidspunkt ingen umiddelbare tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse. Han fortæller samtidig, at de pårørende er blevet underrettet om hændelsen. Klokken 08.30 mandag morgen var politiet stadig til stede på adressen for at fortsætte deres undersøgelser:

"Vi kan ikke udelukke, at der har været tale om rygning i sengen", siger han.

Men herefter bliver det sparsomt med detaljer.

På nuværende tidspunkt har politiet nemlig ikke mulighed for at oplyse yderligere om hændelsen.

Denne hændelse kaster lys over vigtigheden af brandsikkerhed, især blandt ældre borgere, der bor alene. Det rejser spørgsmål om, hvordan samfundet bedst kan beskytte sine mest sårbare medlemmer mod lignende tragedier i fremtiden.

Mens Københavns Politi arbejder på at afdække de præcise omstændigheder bag branden, efterlader denne hændelse et spor af sorg og eftertanke.