Joachim B. Olsen brændt af: ‘Jeg kommer ikke i praktik som murer’

Emil Ryttergaard

362 uger siden

|

14/08/2017
Joachim B. Olsen skal alligevel ikke i praktik som murer, som han havde set frem til.

Dagens topnyheder

- Jeg er blevet brændt af. 

Sådan lyder udmeldingen fra Joachim B. Olsen, der i disse dage skulle have udskiftet sit sirlige jakkesæt og slips med et mere jordnært arbejdsmandstøj. 

For det var netop i denne måned at Liberal Alliances landskendte politiker skulle have været i praktik de næste 14 dage. 

Men den aftale bliver ikke til noget, skriver Joachim B. Olsen nu på Facebook.    

- Tilbage i marts måned blev jeg inviteret 14 dage i praktik som murer af Rune Henriksen. Jeg takkede ja til invitationen. Vi aftalte den 14.-27. august.

- Jeg gav ham min kontaktinformation. Jeg bad ham sende praktisk information, når vi nærmede os den 14. august. I tirsdags havde jeg endnu ikke hørt noget. Jeg skrev derfor til Rune Henriksen, at datoen nærmede sig og spurgte om han stadig havde lyst og mulighed for at have mig i praktik. Intet svar, skriver Joachim B. Olsen på Facebook.  

Joachim B. Olsen understreger, at han håber, at Rune Henriksen har det godt og ikke er kommet til skade. Alligevel er der en vis skuffelse at spore hos politikeren.

- Når man laver en aftale, som strækker sig over 14 dage, så kan man altså godt lige melde afbud i god tid, hvis det alligevel ikke bliver til noget, skriver Joachim B. Olsen. 

For murer Rune Henriksen er det beklageligt og ‘rigtig ærgerligt’, at Joachim B. Olsen ikke kommer i praktik de næste 14 dage. 

Det skyldtes, at Rune Henriksen har fået en ny makker, der ikke har lyst til at være en del af mediernes søgelys, lyder det fra Rune Henriksen til Dagens.dk.

- Jeg har efter debatten fået en ny makker, der ikke har været interesseret i omtalen og det har jeg været nødt til at acceptere. Jeg ville gerne selv have taget to uger i selskab med Joachim, men det vejer tungere for mig at fortsætte mit gode samarbejde med min makker. Ked af hvis nogle folk er skuffet/irriteret over at dette er blevet aflyst, skriver Rune Henriksen på Facebook. 

Læs selv hele Rune Henriksens opslag her: