Jørgen er træt af afføring i skoven: "Det sted, hvor der er flest lorte, er der kun 8-10 meter hen til vores græsplæne"

Foto: Jørgen Holm/Privat

Jørgen er ikke tilfreds med den måde, folk behandler hans skov på.

Ved Gjern i Silkeborg Kommune bor Jørgen Holm. Det er han normalt glad for, men for tiden døjer han med et rigtigt lorteproblem i bogstavligste forstand.

Forleden dag fandt Jørgen Holm nemlig hele 21 steder i sin skov, hvor der lå både papir og menneskelort. Det vil han ikke længere finde sig i og sætter nu skilte op.

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

“Det sted, hvor der er flest lorte, er der kun 8-10 meter hen til vores græsplæne, og vi synes ikke, det er særligt lækkert at gå tur der,” fortæller Jørgen Holm til TV2 ØSTJYLLAND.

Jørgen Holms skov ligger nemlig ud til en parkeringsplads og en busholdeplads, hvor busser og andre køretøjer må holde i op til to timer.

Uheldigvis er der ikke opstillet toiletfaciliteter på parkeringspladsen, og det får altså folk til at søge mod skovens ly.

“Men jeg synes faktisk ikke, det bør være nødvendigt med et toilet herude. Jeg synes bare, det er uopdragent, at man holder ind og skider på andres grund,” siger Jørgen Holm.

Jørgen Holm finder det underligt, da han ikke kan se det relle behov.

Der er nemlig to tankstationer henholdsvis fem og seks kilometer væk i hver sin retning.

Jørgen Holm tror ligefrem, at nogle personer direkte nyder at lave lort i skovstykket, da “de jo både har papir med samt at de er tæt på to tankstationer”.

Læs også

Halvnøgen Dar Salim viser muskler i første smugkig til 'Underverden 2'

 

Dagens Gossip