Jysk mand kørte ud over skrænt i sin kørestol: Så kom to unge Pokémonjægere forbi

Da Niels Petersen torsdag aften den 1. september var på vej hjem, var han så uheldig, at det forreste hjul på hans kørestol stødte på en lille sten og væltede.

- Når de der små hjul støder på noget, så stopper stolen bare. Og så fløj jeg fremad og kurede på ryggen nedad skrænten og landede i åen, fortæller den uheldige Niels Petersen til Vejle Amts Folkeblad.

I vand til hagen lå Niels Petersen hjælpeløs i omkring 20-25 minutter, før der kom hjælp fra uventet kant.

Hjælpen kom fra 11-årige Lukas Holst og 12-årige Mads Holm, der var ude for at finde pokémoner. Men i stedet fandt de den nødstedte mand.

Læs også

Daniel så hjemløs kvinde stå på gaden: Så greb han hendes hånd og trak hende ned ad vejen

- Jeg var glad for at Lukas og Mads kom, for det var efterhånden blevet virkelig koldt i vandet. Og jeg kunne vist ikke være kommet op selv. Jeg har fået nogle blå mærker, men ellers er jeg OK, siger Niels Petersen.

Han husker ikke, at kørestolen og hans indkøbsvarer faldt efter ham ned i åen. Ifølge ham selv var han heller ikke beruset, men i chok og meget kold.

Niels Petersen har siden haft besøg af Mads og Lukas, samt den ene af drengenes far. Og han gav de to drenge 1000 kr. hver som tak for hjælpen.

 

Dagens Gossip