Kæmpe kaos på Elgiganten: Kunder bliver sat i lang kø

Foto: Shutterstock.com

Der er tryk på de forskellige hjemmesider, hvor de i dag har gode Black Friday tilbud. Et af de steder er Elgiganten, hvor de i den grad er under pres, og derfor skal kunderne vente meget længe.

Man skal bo under en sten, hvis man ikke er bekendt med, at det er Black Friday i dag. Tv-stationer, aviser og sociale medier vælter sig i diverse Black Friday-reklamer, og det er da forståeligt, eftersom de fleste danskere har fået løn i dag, og dermed kan udnytte de mange gode tilbud.

Det er ofte de helt store elektronikkæder i Danmark, Power og Elgiganten der går hårdt ind på deres Black Friday-markedsføring, og mens Power i går kom i vælten for et ufint snydetrick, så har Elgiganten i dag det helt store kaos med stor kø på deres hjemmeside.

Læs også

Vild med Dans: Her er vinderen af finalen

Kø i mere end en time

Sidste år på Black Friday var det ikke noget problem at komme ind på deres hjemmeside, og dermed kunne du på ganske kort tid finde det knaldgode tilbud og købe det.

I år er det noget anderledes, for en tur på Elgigantens hjemmeside føles næsten som en tur på Skats hjemmeside, når du skal tjekke din årsopgørelse.

Elgiganten har nemlig så mange besøgende, at de har været nødt til at sætte et køsystem op. Folk der gerne vil handle på Elgigantens hjemmeside, skal derfor forberede sig på, at de skal vente rigtig længe.

Her hos Dagens.dk har vi forsøgt at tilgå Elgigantens hjemmeside, og vi bliver med det samme sendt i en kø, hvor vi skal vente i lidt over en time. Så lang ventetid er der ikke hos andre store danske kæder i dag, hvor der faktisk slet ikke er kø. Ifølge Elgiganten skyldes det formentlig, at de er mere populære end de andre i dag.

Læs også

Advarsel: Pas på disse McDonalds-burgere og gavekort

 

 

Dagens Gossip