Kæmpe rabatter venter danskerne: Regeringen præsenterer sommerpakke i dag

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Regeringen vil i dag præsentere en sommerpakke, der kan give store rabatter til danskerne.

Da oplevelsesbranchen var særdeles hårdt ramt sidste år, Folketinget ind og hjalp med en sommerhjælpepakke. Pakken skulle gøre det billigere og mere attraktivt for danskerne at opleve Danmark, så pengene ville blive inden for landets grænser.

Læs også

Mor bedt om at sælge sit barn: Tegnede på dyr taske

I år pønser regeringen på at gentage succesen, og det kan gå hen og betyde store rabatter.

Det er TV2 der erfarer, at sommerhjælpepakken vil blive præsenteret i dag torsdag af fire ministre. Herefter skal pakken forhandles på plads af de andre partier i folketinget.

Her får du glæde af sommerpakken

Ifølge TV2 er der ikke lækket mange detaljer om sommerhjælpepakken, men de fortæller dog alligevel, at man særligt vil gå efter at hjælpe de brancher, der har været hårdest ramt.

Det vil sige, at der er hjælp til hoteller, restauranter samt de dele af oplevelsesindustrien, der stadig er underlagt restriktioner.

Det vil med al sandsynlighed betyde, at danskerne igen i år kommer til at kunne spare mange penge på transport. Det kan enten være billetter der er sat ned i pris eller endda gjort helt gratis.

Det så vi blandt andet sidste år, hvor det var gratis at rejse med færger til øer i Danmark. Det ventes også, at priserne på togbilletter vil blive sat ned i perioden.

Der har også tidligere været snak om, at danskerne burde få fradrag på oplevelser. Eksempelvis restaurantbesøg. Dette nævnes dog ikke blandt TV2s oplysninger.

Her på Dagens.dk følger vi naturligvis med, når Nicolai Wammen, Morten Bødskov, Simon Kollerup og Joy Mogensen vil præsentere aftalen.

Læs også

Sarah Bro taler ud om turbulent forhold til Zac Efron