Kanelgifler kaldt tilbage i Danmark: Ikke egnet til at blive spist af mennesker

Foto: Shutterstock.com

Har du for nyligt købt en pose med kanelgifler, som du endnu ikke har sat tænderne i, så bør du måske lige kigge, om du har fået fat i en af de dårlige poser. Fødevarestyrelsen har nemlig tilbagekaldt en stor ration kanelgifler grundet skimmel og mug.

Er du en af de mange danskere, der godt kan lide at sætte tænderne i en lille lækker kanelgiffel, så bør du hurtigt kigge på posen, og se hvor du har købt den henne. Kanelgifler der er blevet solgt i Aldi, er nemlig blevet kaldt tilbage i hele landet, da de ikke er egnede til at blive spist af mennesker.

Fødevarestyrelsen skriver, at der er fundet vækst af skimmel, og det medfører altså, at kanelgiflerne ikke bør spises af mennesker.

Står man i en situation, hvor man har en pose med kanelgifler fra Aldi, så bør man enten smide posen ud, eller levere dem tilbage til butikken, hvor de er blevet købt. Her burde det være muligt at få refunderet sin betaling.

Det er dette disse kanelgifler

Det er ikke alle kanelgifler der er blevet ramt af vækst af skimmel. Herunder kan du se præcis, hvilke poser med kanelgifler, som du skal holde et ekstra godt øje med.

Bagekunst kanelgifler

Nettovægt: 300 g

Emballagetype: Plastpose

'Bedst før'-dato: 21/01/2019, 28/01/2019, 29/01/2019, 04/02/2019

EAN-stregkode: 25035865

Produceret i: Tyskland

Har du allerede spist dem?

Hvis du er blandt de mennesker, der typisk spiser en pose gifler med det samme, som man har købt dem, så bør du holde øje med, om du skulle gå hen og blive utilpas i løbet af de næste par dage. Hvis dette er tilfældet, så bør du rette henvendelse til din egen læge.

Mærker du ingenting, så kan du bare glæde dig over, at du hellere må forkæle dig selv med en ny portion kanelgifler, der ikke indeholder skimmel eller mug.

Læs også

Ser du denne vodka, så lad være med at købe den: Kan gøre dig blind

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip