Karsten Ree deler ærlig udmelding om Janni: “Du er alt for dyr i drift”

20/11/2023 19:00

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Selvom erhvervsmanden Karsten Ree ikke umiddelbart står og mangler penge på lommen, er han alligevel ikke helt tilfreds med hustruens forbrug.

Mest læste i dag

Karsten Ree er en fremtrædende dansk forretningsmand, som er gift med den kendte forsidefrue Janni Ree. 

Deres ægteskab har før været i mediernes søgelys og nu sker det endnu engang på grund af Karstens sjove og lidt umiddelbare kommentarer om ham og hustruens forhold. 

Den kendte erhvervsmand delte nemlig en sjov observation om hans og Janni Rees markant forskellige forbrugsvaner. En af de mest bemærkelsesværdige forskelle, ifølge Karsten, er deres brug af toiletpapir.

I en nylig video, der blev delt på Instagram i forbindelse med hans samarbejde som investor i Frederik Bagger Copenhagen, fortalte Karsten Ree med et smil om Janni Rees forbrug: "Du er for dyr i drift, om det er lokumspapir eller sulfo, det sprøjter ud." Han fortsatte med en humoristisk tone, "Hun er den eneste, jeg kender, der bruger en hel lokumsrulle om dagen."

Janni Ree bekræftede dette over for Ekstra Bladet og erkendte, at hun har et betydeligt større forbrug af toiletpapir sammenlignet med Karsten og tilføjede, "Jeg kan ikke gøre noget rigtigt, han brokker sig også over, at jeg sætter opvaskemaskinen i gang for tit. Det er lidt svært at være mig."

Til trods for tidligere rygter om Janni Rees motiv, har hun fortalt til medierne, at hun har lært at acceptere folks antagelser og kommentarer om hendes forhold til Karsten Ree, selvom det ikke altid har været nemt. 

Før på måneden så det dagens lys, at Janni Ree også værdsatte at handle godt ind til hjemmet. De lidt ekstra lækre indkøb og mad til dyrene løb dog også hurtigt op. Mere præcist afslører Janni Ree, at hendes daglige indkøb løber op i 500 kroner, og det er ikke kun på toiletpapir og sulfo.

Se den sjove video fra Instagram her: