Kendt donut-kæde i krig med Føtex: ' I hører fra vores advokater’

Modelfoto: Shutterstock.com

Den populære kage med det karakteristiske look hitter stort, og kæden Bronuts er nu kommet i karambolage med Føtex.

Donutsbutikker skyder op over alt i Danmark. 

Den populære kage med det karakteristiske look hitter stort, og kæden Bronuts har blandt andet forstået at drive en forretning ud af den runde kage.

Læs også

Nye corona-restriktioner kan være på vej i Danmark

Det er under et år siden, at realitystjernen Türker Alici sammen med vennen Ninos Oraha åbnede deres første butik i Aarhus. På nuværende tidspunkt har de over 40 ansatte og har foruden to butikker i Aarhus også afdelinger i både København og Aalborg. 

På Instagram har Bronuts over 84.000 følgere, og det er tydeligt, at der er mange, der er vilde med de farverige kager.

Men nu er der altså sket noget, som gør, at Türker Alici er faret til tasterne.

Det skriver Realityportalen.

‘Føtex, I hører fra vores advokater’

Føtex på Torvet i Silkeborg har nemlig fået beskyldninger om falsk markedsføring og Bronuts’ advokater på nakken efter et opslag på Facebook. 

Opslaget er nu slettet, men Føtex valgte at bruge ordet ‘Bronuts' i stedet for 'donuts' i et opslag, som handlede om, at en elev skulle afholde sin minefagprøve.

Det var Türker Alici absolut ikke fan af. 

Som det fremgår af screenshots herunder, som er fra Türker Alicis Instagram story, så skal Føtex ikke forvente, at den populære kæde lader det passere, at supermarkedet bruger navnet ‘Bronuts’ i deres butik, da "vi har patent på navnet,” skriver han i sin story.

'Stop falsk markedsføring', skriver Türker Alici i sin Instagram story og lover samtidig, at Føtex vil høre fra Bronuts' advokater. Foto fra Türker Alicis Instagram.

 

Foto fra Türker Alicis Instagram.

 

En overreaktion. Sådan mener nogle følgere, at Bronuts har håndteret Føtex-sagen. Men det er Türker Alicis absolut ikke enig i. Foto fra Türker Alicis Instagram.

 

Han bakkes også op af trofaste Bronuts-fans, og i sin story understreger han, at han ikke kommer til at ændre sin holdning. Foto fra Türker Alicis Instagram.

 

Læs også

Danskere frarådes at rejse til Spanien

 

 

Dagens Gossip