KiMs åbner den første chips-outlet i Danmark

Foto: Shutterstock.com

Synes du at de lækre KiMs-chips kan være lidt for dyre? Så skal du lægge vejen et smut forbi den KiMs-outlet, der åbner i løbet af de næste par dage.

Når du er lækkersulten eller bare ‘sulten for sjov’, så er det altid appetitligt at sætte tænderne i knasende sprøde chips fra KiMS.

Smagen er skøn, men prisen er også til den høje side i forhold til, hvad man ellers kan købe chips til herhjemme i Danmark, men nu kommer der andre boller på suppen.

Læs også

Forfærdelig ulykke: Lastbilchauffør levende begravet

KiMs åbner nemlig deres første chips-outlet i Danmark. Det fortæller Orkla Confectionary & Snacks Danmark, der står bag brandet KiMs.

Butikken kommer til at åbne i Odense på Ejlskovsgade, og der vil der blive solgt masser af KiMS chips, som nærmer sig udløbsdatoen.

Priserne vil derfor også være skruet væsentligt ned i forhold til langtidsholdbare poser i butikkerne, men det oplyses dog ikke, hvad prisen på poserne komme til at være.

Mød chipskongen Jørgen

Butikken har sin første officielle åbningsdag den 31. januar klokken 14.00. Her vil man have mulighed for at møde ingen ringere end chipskongen ‘Jørgen’, der har været reklamefigur for KiMs siden de tordnede frem i Danmark.

Åbningstiderne for butikken vil primært være i eftermiddagstimerne, og der vil være lukket mandage og søndage.

Orkla Confectionary & Snacks Danmark oplyser, at man har startet forretningen for at mindske mad- og emballagespild.

Læs også

Tæt på at miste en finger: Kvinde advarer folk der bider negle

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip