Tragisk ulykke: 3-årig døde for øjnene af mor og far

Foto: Shutterstock.com

Et forældrepar mistede deres blot 3-årig søn, da de besøgte et badeland mens de var på ferie.

Det er slet ikke til at forstå, hvor ubæreligt det må være at miste et barn. Det fandt et forældrepar ud af på egen hånd, da de var i badeland med deres børn på henholdsvis tre og syv år.

Det britiske medie The Mirror skriver, at en britisk familie var på ferie i Thailand, hvor de besøgte det populære badeland Tree Water Park i byen Phuket.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

Moren har forklaret politiet, at hun sad og kiggede på sin 7-årige dreng, der lå og plaskede lidt i vandet, mens hendes treårige søn løb rundt om poolen. Pludselig gled den lille dreng og faldt ned i poolen.

Livreddere opdagede drengen og fik ham hevet af op vandet, men der var intet liv at spore i drengen. De forsøgte derfor at genoplive ham, med alt hvad der stod i deres magt, men det lykkedes ikke.

Den treårige dreng blev erklæret død ved ankomsten til hospitalet.

Forældrene græd helt ustyrligt

“Personalet fortæller, at drengen blev hevet livløs op fra bunden af poolen. Han blev behandlet på stedet og taget til hospitalet, hvor han blev erklæret død,” fortæller politichef Yanpatr Malai ifølge The Mirror.

Politichefen fortæller endvidere, at forældrene græd helt ustyrligt, og at der samlede sig mange folk omkring poolen, da de så det grædende forældrepar.

Der beskrives ikke i det britiske medie, hvor længe den lille dreng nåede at ligge i poolen, før han blev reddet i land.

Læs også

Denne dag kan du tjekke, om du får penge tilbage fra Skat

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip