Nu sker det: Klokken 15:00 får danskerne svar

Foto: Shutterstock.com

Klokken 15.00 vil danskerne få svar på det længeventede spørgsmål. Hvor effektivt er det overhovedet at bære mundbind?

Da coronavirussen begyndte at sprede sig i hele verden, så man hurtigt, hvordan flere lande omstillede sig ved at tage mundbind i brug. Det gjorde vi ikke her i Danmark, da tidligere studier ikke pegede på, at mundbind ville have den store effekt.

Læs også

Mette Frederiksen taler ud om dette års corona-jul

I hele første bølge skulle man derfor ikke benytte mundbind i Danmark, men i takt med at andenbølge begyndte, vendte myndighederne på en tallerken og krævede, at man mange steder i landet skulle bære mundbind.

Det skabte delte meninger hos danskerne, da mange danskere undres over, at det ikke var nødvendigt under førstebølge, men pludselig nu er nødvendigt. Mange danskere har derfor krævet et svar på, hvorfor mundbind er nødvendige, og nu kommer det svar.

Det sker klokken 15.00

Rigshospitalet har nemlig meldt ud, at de fremlægger et studie om mundbindets effekt på smitte med coronavirus, og dette studie bliver fremlagt klokken 15.00.

Studiet blev sat igang i slutningen af april, og 6.000 danskere var involverede. er skulle den ene halvdel over en længere periode benytte mundbind i det offentlige rum, mens den anden halvdel var kontrolgruppe.

Resultatet af dette studie bliver nu præsenteret af Rigshospitalet, og det sker altså klokken 15.00.

Læs også

Bubbers ekskone: Nu skifter hun navn

 

 

Dagens Gossip