Københavner fandt gammel lottoseddel i kommoden: Kioskmedarbejderen blev helt tavs, da kuponen blev scannet

Foto: Ritzau Scanpix

En mand i 40'erne er lige blevet mangemillionær, efter han har vundet mere end 13 millioner kroner i Eurojackpot. Han har dog et stort ønske, som ikke kan købes for penge.

En mand i slutningen af 40’erne har netop vundet 13.188.299 danske kroner i Eurojackpot.

Før nytår fornyede den nybagte millionær som sædvanlig sin Eurojackpot-kupon til fire nye uger. Han lagde - som han plejer - kuponen i en fast skuffe i en speciel Danske Spil-beholder. Derefter skænkede han ikke kuponen en tanke, før mandag i denne uge, hvor han igen skulle forny den.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Læs også

Ægtepar fra Ølsted vandt 114 millioner i Eurojackpot sidste år: Sådan har de brugt pengene

- Jeg har ikke nogen computer, så jeg har ikke haft mulighed for at tjekke tallene. I gamle dage købte jeg Ekstra Bladet for at tjekke efter, men jeg tror ikke, de viser dem længere. Så nu får jeg først noget at vide, når jeg går ned i Kvickly, lyder det fra manden, samme dag, som han har fundet ud af, at han er blevet mangemillionær.

- Den er ikke helt sivet ind endnu, siger han og understreger, at han vil være anonym.

Vinderkuponen havde manden købt i Kvickly i Albertslund. Her spærrede de øjnene op, da han kom og præmiesøgte sin kupon. De havde nemlig ledt efter vinderen igennem flere uger:

Læs også

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

- Vi plejer at joke med, at hvis jeg vinder, så er der flødeskumskager til medarbejderne i kiosken. Og da hun så, at der var en stor gevinst på over 9999 kr. så kunne hun jo nok godt regne ud, at det var mig, som de havde ventet på. Så hun så helt mærkelig ud i ansigtet. Og sendte mig videre hen til banken. Der fortalte de mig, så hvor højt beløbet egentlig var. Der fik jeg godt nok sommerfugle i maven.

Den heldige vinder er førtidspensionist og single. Han har foreløbig fejret sin gevinst med sin ‘gamle’ far, en guldøl og en gåtur:

- Jeg måtte lige samle tankerne. Jeg har aldrig haft mange penge og har bare været vant til at klare mig, for det der nu var hver måned. Så jeg har svært ved at tro, at dette virkelig er sket for mig. Jeg skal lige sluge kartoflen.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Vinderen har endnu ingen idé om, hvad de mange penge skal bruges til - udover, at nogle af dem skal investeres, så de kan række længst muligt. Derudover har han et stort ønske, som ikke kan købes for penge:

- Jeg vil jo gerne have en kæreste. Jeg synes bare, damerne plejer at være rimelig dyre i drift. Men nu har jeg da råd til at være lidt med, siger han og griner.

Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip