Kongehuset bekræfter: Blev syg efter covid-vaccine

Den 81-årige Grev Ingolf og hans hustru, Grevinde Sussie, har begge modtaget deres andet stik med coronavaccine, men er begge to efterfølgende blevet syge.

Det virkede eller som om at timingen var helt perfekt, og der synes at være tale om en ganske særlig fødselsdagsgave til både Greve og Grevinde, da det royale par modtog deres coronastik nummer et og to, nærmest i takt med henholdsvis Grev Ingolfs 81-års fødselsdag, og Grevinde Sussies 71-års fødselsdag – Det skriver B.T.

 

Læs også

Tiger Woods i voldsomt uheld: To ting reddede hans liv

 

”Ja, det er ligesom en stor sten, der bliver løftet af skuldrene, og man behøver ikke længere være så nervøs, så vi er taknemmelige,” – udtalte den 81-årige Grev Ingolf i den forbindelse til Billedbladet.

Det endte dog med ikke at være helt så problemfrit, som greveparret nok havde håbet på. Både Greve og Grevinde blev nemlig syge, efter at have modtaget stik nummer to, og særligt Grev Ingolf blev ramt.

Greven har tidligere udtrykt ganske reelle bekymringer for corona, da han lider af den alvorlige sygdom KOL, og sidste år blev slemt syg af en lungebetændelse.

Heldigvis har Grev Ingolf nu kunne oplyse, at på trods af de lettere negative medvirkninger covid-vaccinen bragte med sig, er parret nu sunde og raske igen. Han tilføjer videre at de nu begge ser frem til, at verden en dag åbner op igen, så de for alvor kan komme ud og opleve den igen.

Sådan har mange danskere det nok, men de der er vaccineret, hvilket vil sige en stor del af den royale familie, ser selvfølgelig frem til, at på ny kan repræsentere Danmark, rundt om i verden, på forskellige rejse.

Læs også

Jason Watts virksomhed går konkurs: ’Vi er på røven’​

 

 

Dagens Gossip