Jason Watts virksomhed går konkurs: ’Vi er på røven’​

Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Den tidligere professionelle racerkører er blevet meget hårdt ramt af coronakrisen, og har nu måtte se sit investeringsfirma gå konkurs.

Man synes efterhånden at have hørt denne slags historier mange gange i løbet af det sidste år, og nu er den tidligere professionelle racerkører så den næste der kan melde om store økonomiske problemer, som følger af coronakrisen.

Det anpartsselskab og investeringsfirma Jason Watt har investeret i, er nemlig blevet lukket af Skifteretten og begæret konkurs – Det skriver Ekstra Bladet.

Grunden til konkursen skal findes i, at selskabet Finosi Holding, i løbet af det seneste år ikke har indberettet det lovpligtige årsregnskab til myndighederne.

”Det er et gammelt selskab, jeg stiftede for mange år siden i forbindelse med investering i et gokart-firma. Det gik ikke som håbet, og jeg glemte at reagere på det offentliges henvendelser om at indgive regnskab. Så nu er det blevet tvangslukket,” – Fortæller Jason Watt til Ekstra Bladet.

Ikke nok med at det næppe er sjovt at se sit selskab gå konkurs, så er det også blevet en dyr omgang for Watt, der har måtte betale hele 40.000 kroner til den advokat, der er blevet udpeget af det offentlige til at behandle konkurssagen.

”Jeg reagerede ikke, da jeg fejlagtigt blev informeret om, at firmaet bare ville lukke uden omkostninger. Det var sgu dumt gjort,” – udtaler han, og tilføjer, at coronakrisen har ramt ham og familien hårdt på flere måder:

’Jeg er gået 100 procent ned i indtægt, siden coronakrisen ramte Danmark. Hverken min kone eller jeg har tjent en krone i mange uger, så vi er på røven,” – fortæller Jason Watt, der ifølge Ekstra Bladet har været nødsaget til at sælge ud af sin elskede bilsamling, for at få økonomien til at hænge sammen.

Læs også

Umut Sakarya er irriteret: 'Det er hul i hovedet'

 

 

Dagens Gossip