Kort efter stor sviner: Nu taler Cecilie Uttrup Ludwig ud

03/04/2023 09:16

Emil Martesen

Indland
Foto: Christian Falck Wolff/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Falck Wolff/Ritzau Scanpix
Nu har Cecilie Uttrup Ludwig talt ud i kølvandet på en podcast, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Mest læste i dag

Kritikken er haglet ned over hele Danmarks Cecilie Uttrup Ludwig i en podcast, hvor to hollændere har slået hovederne sammen. 

For mens hendes præstationer har gjort god figur indenfor kridtstregerne, så mener to hollændere, at det er helt anderledes udenfor banen. 

De lægger nemlig heller ikke skjul på, at den danske cykelstjerne har nogle andre sider, end den som hun viser frem i offentligheden. 

For de fleste garvede cykelentusiaster kan da også nikke genkendende til, at Uttrup Ludwig ofte ses med godt humør og smil over hele femøren. 

Men ifølge de to cykelkollegaer, så er danskeren svær at tåle. 

De lægger nemlig ikke fingre imellem, da Trek-Segafredo-rytteren, Ellen van Dijk, og den tidligere cykelrytter Roxane Knetemann, i podcasten ‘Wegkletsen’ hævder, at hun er en irriterende rytter, der altid skal råbe og skrige: 

“Hun sidder altid på hjul, og hun venter altid. Folk synes, hun er fantastisk i medierne, men blandt rytterne ... der er ingen, der kan lide hende, siger van Dijk i podcasten ifølge Wieler Revue

Og nu har hele Danmarks Uttrup Ludwig så talt ud om kritikken: 

“Man kan ikke være elsket af alle, og der er ikke nogen, der kan være venner med alle – og specielt ikke i et konkurrencemiljø, som cykling er. Det tager jeg stille og roligt, og nu fokuserer jeg på at cykle”, sagde hun til TV 2 Sport inden starten på det legendariske cykelløb Flandern Rundt i går.