Kronprinsen overrasker: Tror ikke sine egne ører, da røret bliver løftet

Foto: Danmarks Idrætsforbund.

Det opkald bliver ikke glemt lige foreløbigt.

Sejleren Anne-Marie Rindom fik sig noget af en overraskelse efter hun havde vundet guld til Danmark ved OL i Tokyo. Den 30-årige sejler, der vandt finalen i laser radial fik en helt særlig lykønskning overbragt over telefonen. 

Læs også

Mand skal til at stille det store spørgsmål: Så bryder hans mor ind

Det fortæller hun til nyhedsbureauet Ritzau. 

"Det var kronprinsen, jeg lige har talt med. Det var bare helt normalt," siger en grinende Anne-Marie Rindom - og fortsætter:

"Han følger også med i sejlsport og elsker det. Det er super at få den opbakning fra Danmark. Hold nu op - det er vildt"

Har aldrig haft så ondt i maven

Anne-Marie Rindom lagde sig spidsen i løbet af konkurrencens første fire dage. På femtedagen fik hun dog sat en stor føring over styr. Det lykkedes hende dog at bevare førstepladsen frem mod søndag, hvor der skulle sejles om medaljer ved finalen. Det var heldigt, fordi senere søndag kunne hun træder op øverst på podiet i den japanske hovedstad

"Jeg forblev cool, og jeg blev ved med at kæmpe. Det er for vildt," siger hun.

"De sidste 48 timer har været forfærdelige. Jeg er så lettet. Jeg har aldrig haft så ondt i maven. Jeg har aldrig sejlet i så meget græs. Der var så mange ting, der gik galt, og jeg blev bare ved med at kæmpe," fortæller Anne-Marie Rindom til nyhedsbureauet Ritzau

Læs også

Far risikerer sønnens liv: Årsagen er chokerende

 

 

 

Dagens Gossip