Far risikerer sønnens liv: Årsagen er chokerende

Foto: YouTube

Turisternes video har, som den er gået viralt, medført, at manden har modtaget voldsom kritik for handlingen, hvor et menneskeliv var i hans hænder.

Hongjing Road i Beijing tiltrækker mange turister, som også kender bjergstien under navnet "Djævlens Væg", Men her var der netop nogle turister, som blev mødt af et andet syn, da de tog turen til bjergstien, end hvad de havde forventet.

Turisterne havde umiddelbart regnet med at nyde udsigten, men de måtte hurtigt hive telefonerne frem, da de i stedet blev mødt af synet af en trist hændelse, som udspillede sig foran dem.

Læs også

Mand skal til at stille det store spørgsmål: Så bryder hans mor ind

Og det er såmænd disse optagelser, der har medført, at en mand, som man forventer er drengens far, er blevet kritiseret fra nær og fjern, efter at videoen er gået viralt. 

Videoen, som turisterne valgte at dele, har hurtigt fået millioner af visninger, hvortil langt de fleste, der har efterladt en kommentar, ikke lægger skjul på sine tanker om den formodede far, der holder en dreng i armene, mens han hænger udover bjergskrænten. 

Drengen planter begge sine fødder på bjergvæggen, men han har ingen anelse om, hvad der kunne ske, skulle der ske en ulykke. 

Man kan dertil se en tredje person, som man formoder er i familie med manden og drengen, som tilsyndeladende står og tager et billede af drengen, der hænger udover kanten. 

Det er endvidere muligt at se, at der befinder sig mange andre turister nær familien, som står og ser på, men som vælger ikke at gribe ind. 

Turisternes video af hændelsen blev først delt flittigt i Kina, hvor den kom op på alle medier, hvilket medførte, at manden stod for skud. 

I takt med, at videoen er gået viralt, er den naturligvis også blevet delt på andre socialer medier, hvorfor han altså formodes at modtage meget voldsom kritik for handlingen. 

Man ved endnu ikke, om politiet har valgt at undersøge sagen nærmere, da ét forkert træk kunne have kostet drengen livet, eller om de har valgt at lade sagen ligge. 

Du kan se, hvorfor faderen bliver kritiseret, ved at klikke på videoen nedenfor.

Læs også

Rasende vegansk kvinde sagsøger naboer, fordi de griller kød i haven

 

Dagens Gossip