Kunde blev låst inde i Jem&Fix: Måtte søge hjælp på Facebook

Foto: Torben Klint/Ritzau Scanpix

Det var alt andet end en normal oplevelse for Velalagan Thambirajah, der blev låst inde i Jem&Fix.

Da Velalagan Thambirajah besøgte Jem&Fix I Hedensted mellem Horsens og Vejle, så fik han sig en noget anderledes oplevelse, end han plejer.

Velalagan ankom til butikken kort før lukketid, og han kunne se, at personalet var begyndt at køre varer indenfor. Han spurgte derfor, om de var ved at lukke, og sagde efterfølgende, at han nok skulle skynde sig.

Læs også

Aftalen er på plads: Disse må genåbne nu

Han gik derfor ud i butikkens gård for at hente nogle brædder, men det tog lidt længere tid end Velalagan havde regnet med, og da han lidt over syv gik hen til porten, var den låst.

Velalagan Thambirajah var simpelthen blev låst ‘inde’ i Jem&Fix af en ansat, der ikke anede, at der fortsat var kunder i butikken.

Ringede til politiet

Efter lidt tid valgte Velalagan at ringe til politiet, og de ville forsøge at få fat i nogle, der kunne få ham lukket ud. Efter lidt tid vendte de tilbage, og de meddelte, at et vagtselskab kunne komme inden for en time.

Velalagan ville dog gerne ud før, og han slog derfor et opslag op i Facebook-gruppen, Det Sker i Hedensted, hvor han spurgte, om der var nogle der tilfældigvis skulle kende en ansat i Jem&Fix Hedensted, der kunne lukke ham ud. 

I skrivende stund er der 331 kommentarer fra folk, der både har moret sig over situationen og samtidig givet medfølelse til Velalagan.

I opslaget skrev en person, at der var en ansat på vej ned for at lukke ham ud, og dermed lykkedes det altså Velalagan at komme ud af Jem og Fix. Det berettede han også selv i et senere opslag i Facebook-gruppen.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad, så blev Velalagan kort efter ringet op af Jem&Fix's regionschef, der beklagede miseren.

Læs også

Danskere kan rejse på ferie til dette land fra 1. juli

 

 

Dagens Gossip