Kunderne fortsætter med at forlade YouSee

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er ikke kun tv-kunder, der i stor stil har forladt YouSee. Også mobilkunderne flygter fra virksomheden.

I løbet af det seneste halve år, har det bestemt ikke været sjovt at være i spidsen for virksomheden YouSee.

Da de i efteråret meldte ud via medierne, at de ville fjerne Discovery Networks kanaler fra deres pakker, fik de startet en regulær tv-krig, og det har resulteret i, at kunderne er flygtet.

Læs også

Mette Frederiksen afviser: Det kommer ikke til at ske nu

Således forlod 115.000 tv-kunder YouSee i løbet af det seneste år, og det er helt klat også dette, der har haft en effekt på deres mobilkunder.

Finans.dk skriver nemlig, at YouSee i løbet af det sidste år har mistet hele 64.000 mobilkunder.

Michael Moyell Jull, der er administrerende direktør hos Nuuday, der har YouSee blandt deres selskaber, så har det bestemt ikke været tilfredsstillende, at kunderne er flygtet.

“Udviklingen i vores mobilforretning er ikke tilfredsstillende, og jeg kan love dig for, at vi er i fuld gang med at finde svar på det,” fortæller direktøren til Finans.

Sådan begyndte tv-krigen

I løbet af efteråret meldte YouSee ud via medierne, at de ikke længere ville tilbyde Discovery Networks kanaler i deres tv-pakker.

Det var Discovery bestemt ikke tilfredse med. Både det faktum, at de ikke længere ville få vist deres tv-kanaler, til det største tv-publikum i Danmark, men også det faktum, at de slet ikke blev informeret om dette af YouSee.

Det resulterede i, at Discovery kørte en kampagne, hvor de meddelte, at YouSee ville blive til NoSee, da mange danskere ikke længere ville have mulighed for at se deres kanaler.

De to parter fortsatte med at forhandle, men det lykkedes aldrig at blive enige, og derfor kunne en stor del af den danske befolkning ikke længere se Discoverys kanaler pr. 1. januar 2020.

I dag er der fortsat ikke noget nyt mellem Discovery og YouSee. Lige med undtagelse af det faktum, at begge parter har mistet mange penge.

Læs også

Fra i dag er det slut: Nu fjernes de fra butikshylderne

 

 

Dagens Gossip