Kunderne strømmer til: Normal uddeler gratis gaver og gode tilbud

Kamille Isaksen

5 uger siden

|

13/06/2024
Indland
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu har du endnu en god grund til at besøge butikken.

Dagens topnyheder

Normal er i forvejen kendt for at være en butik, der altid har et godt tilbud eller to. 

Men nu er der endnu en grund til, at kunderne flokkes mod Normal, idet der både er gode tilbud og ikke mindst gratis gaver at hente.

Foto: Presse-fotos.dk

Normal har nemlig inviteret alle til en festlig åbningsdag, hvor kunderne kan forvente en række spændende aktiviteter og en overflod af gratis gaver. 

Normal annoncerede åbningsfesten på deres Facebook-side med en invitation, der lover en dag fyldt med konkurrencer, giveaways og højt humør. Butikken åbner kl. 9.30, og de opfordrer alle interesserede til at deltage i festlighederne. 

Tilbud og Gratis Gaver

For kunderne er der masser at glæde sig til. Normal har lovet store tilbud og gratis gaver til de første kunder, der besøger den nye butik. "Der vil være konkurrencer, giveaways og højt humør," skriver de og understreger, at det er en åbning ud over det sædvanlige.

For dem, der ønsker at deltage i åbningsfesten, er Frederikshavn destinationen. Normal åbner på Hjørringvej, og det forventes, at mange vil møde op for at tage del i festlighederne. Kæden har allerede oplevet stor opmærksomhed, med lange køer foran butikken.

Du kan se begivenheden på Facebook ved at trykke her: