Tastefejl i Rema 1000 udløser stort tilbud

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

11/06/2024
Indland
Foto: Shutterstock
Der er nu endnu en god grund til at smutte en tur forbi Rema 1000.

Dagens topnyheder

Rema 1000 bliver mere og mere populær blandt de danske forbrugere, og det skyldes især deres mange gode tilbud.

Nu har flere danskere igen endnu en god grund til at tage hen til den nærmeste Rema 1000-butik for at handle. Rema 1000-butikken har nemlig et særdeles godt tilbud på hylderne, og selvom tilbuddet skyldes en tastefejl, så gør det jo ikke tilbuddet ringere.

"Alberthe er kommet til at lave en tastefejl, da hun bestilte. Derfor kommer hun med et skarpt tilbud til jer," sådan lyder det fra butikken i et opslag på Facebook.

Kæden har netop lagt et opslag op på deres Facebook-side, hvor de gør opmærksom på, at en af deres medarbejdere er kommet til at lave en tastefejl. Den lille tastefejl har resulteret i, at butikken nu står med langt flere varer, end de egentlig havde regnet med.

Et tilbud man ikke kan sige nej til

På grund af en simpel tastefejl har Alberthe, en af medarbejderne i Rema 1000, ved et uheld bestilt flere Starbucks Triple Shot Espresso, end hvad der var nødvendigt. Men i stedet for at se det som en fejl, har butikken valgt at tilbyde disse produkter til en markant lavere pris end normalt.

Normalt koster en Starbucks Triple Shot Espresso 20 kroner, men nu kan kunderne få fingrene i denne koffeinrige drik for kun 12 kroner, så længe lager haves.

Så hvis du vil have fingre i den populære iskaffe, så er det nok en god ide ikke at vente alt for længe.

Tilbuddet gælder i Rema 1000 på Randersvej 142 i Aarhus N.

Du kan se Rema 1000's opslag her: