Kvinde fra Aarhus skal tjekke adresse på telefon: Bryder ud i skrig, da hun ser skærmen

Genrefoto: Shutterstock.

"Jeg var alene i bilen og skreg af glæde. Og altså, det var jo bare crazy," fortæller kvinden,

Det, der formentlig bare skulle have været en stille og rolig fridag, udviklede sig til noget helt specielt for en kvinde fra Aarhus.

Midt på fridagen blev hun kaldt på arbejde, og da hun sad ude i sin bil, hev hun telefonen frem.

Læs også

Coop giver gratis varer væk til 150.000 danskere

“Da jeg skulle bruge min telefon til at tjekke en adresse, kom jeg i tanke om spillet, som jeg hurtigt tjekkede, og så stod der bare: 'Tillykke. Du har vundet 250.000 kroner'. Jeg var alene i bilen og skreg af glæde. Og altså, det var jo bare crazy," fortæller kvinden, som gerne vil være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Forud for dette havde hun købt et skrabespil på sin telefon, men inden hun var færdig med spillet, blev hun kaldt på arbejde. Derfor var det først i bilen, at hun tilfældigvis kom i tanke om det, forklarer hun. 

“Jeg skyndte mig at ringe til mine børn og min mand. Familien troede selvfølgelig, at det var en fejl og sagde: ‘Du har nok gjort et eller andet galt, mor. Det kan jo ikke lade sig gøre,’. De var sikre på, at der var 1.000 andre forklaringer, som gjorde, at det ikke var sandt,” fortæller kvinden, som er midt i 50’erne. 

Men den var god nok, og vinderen har en idé om, hvad pengene skal bruges til.

“Nu er det jo ikke flere millioner, men det er da penge, man ikke lige havde regnet med. Så vi tænker, vi laver en ny terrasse, som vi skal have mange gode stunder med familien på,” fortæller hun.

Læs også

Tv-kendis i ‘Luksusfælden’ melder afbud til fødselsdage og jul: Påstår ikke at have råd