Tv-kendis i ‘Luksusfælden’ melder afbud til fødselsdage og jul: Påstår ikke at have råd

Foto: TV 3.

Mads melder afbud til familiefødselsdage og til jul, fordi han ikke mener, han kan tillade sig at dukke op, når han ikke har råd til at give børnene gaver. Til gengæld bliver pengene brændt af på noget andet.

I aften skal Luksusfældens eksperter et smut til Albertslund. Her bor Mads, der for reality-seere er kendt fra programmene ’Ex on the beach’ og ’Paradise Hotel’.

Læs også

Kristen deler genialt 'trick': Sådan falder du let i søvn på et fly

Livet foran kameraet har han ganske vist lagt bag sig, men han lever stadig livet i overhalingsbanen, som han flittigt deler ud af til sine over 12.000 følgere på instagram. Særligt motorcyklen ’Baby’, som han spiller musik for, når den skal stå parkeret i mørket, mens han arbejder som nattevagt, får hans kærlighed både på de sociale medier og i det virkelige liv.

Om det lykkes Luksusfældens eksperter at hjælpe Mads, kan ses i aften klokken 20 på TV3. Foto: TV3.

Faktisk bliver der brugt så mange penge på motorcyklen, at Mads melder afbud til familiefødselsdage og til jul, fordi han ikke mener, han kan tillade sig at dukke op, når han ikke har råd til at give børnene gaver. Til gengæld bliver pengene brændt af på motorcyklen, og så går de også til pizza. 

I aftenens afsnit får Mads et chok, da det op for ham, hvor mange penge, der reelt ender hos de lokale pizzarestauranter. Det kan du se i dette klip, hvor det bliver afsløret, hvor mange penge Mads bruger på fastfood.

Mads er frustreret over sin gæld. Han har ikke har råd til at flytte ud af sin 1-værelses i Albertslund, og han drømmer om at blive rigtig voksen med hus og familie. 

Om det lykkes Luksusfældens eksperter at hjælpe Mads, kan ses lige nu på Viaplay og i aften klokken 20 på TV3.

Læs også

Johnny Hansen overrasker: Her dukker han op

 

 

 

Dagens Gossip