Kvinde kørte bag studentervogn: ‘De flashede deres røvhuller til mig’

Foto: Thomas Rousing/Ritzau Scanpix

En dansk kvinde fik sig en rigtig dårlig oplevelse, da hun kørte bag ved en flok studenter.

Hvis vi skruer tiden en lille uge tilbage, så var der liv og glæde på de danske landeveje, hvor studenter kørte rundt og fejrede, at de var blevet færdige med deres uddannelse.

Studenterkørsel er højdepunktet for de fleste studerende, og det skaber for mange en vis glæde at se de unge studenter kører rundt.

Læs også

Uhyggeligt: Politiet mistænker to mænd for at voldtage 11-årig dreng sammen

Desværre så sker det af og til, at der også kommer dårlige oplevelser, og sådan en havde en kvinde i slutningen af juni.

På hjemmesiden Everydaysexism.com, hvor mænd og kvinder kan dele sexistiske historier fra Danmark, fortæller hun om en forfærdelig oplevelse hun havde, da hun kørte bag en studentervogn.

“I dag havde jeg den tvivlsomme fornøjelse af at køre bag en studentervogn i en 10 minutters tid. I den tid havde to drenge det så sjovt med at flashe deres røvhuller til mig, hive ud i ballerne og presse deres røv så langt mod min bil de kunne,” lyder det  fra kvinden, der fortsætter sin beretning:

“Hive deres pikke frem, lave onani-bevægelser og bolle-bevægelser mod mig, slaske dem ud fra vognen, mens de trak sig i kuglerne. De fik også mimet en del gange ‘sut min pik’ og ‘jeg knepper dig’. “Det var 10 virkelig lange minutter. Det værste er, at det er anden gang på en uge, at unge studenter syntes de skal flashe deres kønsdele for mig. Hvad fanden er der galt med folk?” slutter kvinden.

Har du haft oplevelser med studenter, som kvinden der har skrevet ovenstående opslag?

Læs også

4-årig datter var ved at få far i fedtefadet: 'Mor, hvorfor ligger din bh i bilen?'

 

 

 

Dagens Gossip