Labrador-hvalp med skævt ansigt leder efter sin nye familie

Foto: Safe Rescue For Dogs

Hundereddere er i øjeblikket i færd med at lede efter et hjem til en helt speciel hund, der er født med et noget anderledes ansigt, end hunde normalt plejer at have.

En otte måneder gammel labrador-hvalp leder i disse dage efter et hjem, hvor den kan få sig en familie i resten af dens lange liv. Indtil videre har det været svært at finde en familie til ‘Bethany’, der er født med et lidt anderledes udseende end andre hunde.

Det anderledes udseende er da også det første, man bemærker ved den otte-måneder gamle hundehvalp, da det skæve ansigt betyder, at næsen og overmunden sidder skævt ud over undermunden.

Læs også

Snart kan du bruge MobilePay til dette

Tænderne i undermunden er således frie, mens snuden hænger ned til til den ene side. Derudover bliver ansigtet også trukket lidt ned, hvilket betyder, at øjnene heller ikke ser ud, som de plejer på en hund.

Fejler ingenting

Lille Bethany fejler dog ikke noget alvorligt, og hun er en rigtig glad hund. Hund blev reddet fra Romanien, hvor hun var en gadehund, og i øjeblikket er hund i Norwich i England, hvor hun bor hos ‘Safe Rescue For Dogs’ der er en forening, som redder hjælpeløse gadehunde.

46-årig Zoe Casey er en af dem, der har passet på Bethany siden hun kom til Norwich, og hun har kun rosende ord at sige om den søde hund med det anderledes udseende.

Foto: Safe Rescue For Dogs

“Det er absolut intet galt med Bethany, hun snorker ikke engang, når hun sover,” fortæller hun ifølge mediet LadBible og fortsætter:

“Hvis hun var syg, var hun blevet aflivet. Hun fejler ingenting. Hun er den mest fantastiske hund, både sød og venlig,” siger hun.

Derudover skulle Bethany være rigtig god med andre hunde, hun kan lide børn, og så kommer hun, når man kalder på hende. Alt i alt en rigtig god hund.

I Norwich ønsker de ikke at bortadoptere Bethany væk til en hvilken som helst familie. Det skal være en familie, der kan se bort fra hendes udseende, og elske hende som en hvilken som helst anden hund.

Læs også

Nye afgifter på vej: Vil ramme stort set alle danskere

 

 

Dagens Gossip