Læge advarer mod dansk produkt: Kan have fatale konsekvenser for din penis

Foto: Shutterstock

Der advares nu mod en dansk penis-opfindelse, som ifølge en læge kan forårsage ‘fatale konsekvenser’. Producenten afviser anklagerne.

Rigtig mange mænd går formentlig rundt og drømmer om et par ekstra centimeter mellem benene, men hvor det for de fleste bliver ved drømmen, så vælger nogen alligevel at tage drastiske metoder i brug i jagten på et større vedhæng.

Et af de produkter, der garanterer, at man selv kan forlænge sin penis, er den danske opfindelse ‘Jes-Extender’, der strækker mandens bedste ven ved hjælp af specifikt udstyr.

Nu advarer en norsk læge dog mod at benytte den danske penisforlænger. 

Jes-Extender fungerer på den måde, at man spænder aggregatet på sin penis, hvorefter den, ifølge producenten, vil resultere i en permanent penisforstørrelse over en periode på 6 til 12 måneder.

Læs også

Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

Ifølge folkene bag Jes-Extender, så hævder flere af deres kunder, at produktet har gjort dem hele syv en halv centimeter mere kampdygtig mellem benene.

Forstørrelsen sker ved hjælp af ‘en effektiv træk-teknologi’, der over en længere periode trækker ens penis længere, men netop denne metode kan få alvorlige konsekvenser.

Det mener norske Kaveh Rashidi, der er læge, og som advarer mod de produkter, der garanterer en væsentlig penisforstørrelse - deriblandt danske Jes-Extender, der har eksisteret siden 1995.

Læs også

10 kræftsymptomer de fleste ignorerer

- Jeg forstår ikke, hvordan man kan klæde sig normalt (med sådan en fastspændt, red.) Det er sikkert at antage, at det kommer til at gøre rigtig ondt. En penis er fuld af nerver og specielt i penishovedet er der masser nerveender. Dette er helt middelalder-agtigt og virker mere som et torturinstrument end et hjælpemiddel, fastslår Kaveh Rashidi.

Samtidig mener hun langt fra, at den besværlige og langtrukne process er resultatet værd, da der ikke er mange centimeter at hente.

- De få, få studier, der findes (om effekten af penisforstørrelses-værktøjer, red.) viser, at ens penis bliver mellem en-to centimeter længere, men det betyder ikke, at du kommer til at få et bedre sexliv, så effekten udebliver, selvom du mod forventning skulle klare dig gennem et halve års brug, forklarer hun.

Læs også

Mand død efter kamp med politiet i Københavns Lufthavn: Det var meget voldsomt

At brugen af et penisforstørrelses-produkt kan få meget alvorlige konsekvenser, understreger Kaveh Rashidi ved at forklare om et enkelt tilfælde, hvor produktet og den langvarige proces havde beskadiget hans penis i en sådan grad, at han efter nogle måneder skulle have amputeret sin penis.

Klaus Pedersen, der er partner i Jes-Extender, er dog langt fra enig i kritikken og skriver i en mail til norske TV2, at han ikke mener, at lægen kender ordentlig til Jes-Extender-produktet.

- Vi har solgt Jes-Extender i over 20 år og har solgt over en million produkter. Ikke én gang er vi blevet konfronteret med skader eller varige plager. Vi har tilknyttet læger, som vi gerne vil stille gratis til rådighed. Vi ved, at hvis kunder henvender sig, er det med ganske små problemer, hvilket vi er glade for at kunne hjælpe med, skriver Klaus Pedersen til det norske medie.

Læs også: 8 elendige former for sex, som alle har prøvet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip