Lars er sugardaddy og har det fint med at betale for sex: 'Forventningerne er afstemt på forhånd'

41-årige Lars Rex Mundi blev træt af de traditionelle datingsider på nettet - nu betaler han kvinder for at gå på restaurant eller i seng med ham.

En del af de penge, som Lars Rex Mundi tjener som flyttemand, bruger han på kvinder, som han møder på den omdiskuterede datingside Sugerdaters.dk.

Den 41-årige københavner betaler enten regningen på de restauranter, som han inviterer de kvindelige bekendtskaber med på – eller også giver han dem mellem 1.500 til 2.000 kroner for at gå i seng med ham.

Lars Rex Mundi er en af de over 37.000 danskere, der har en profil på Sugardaters.dk - landets største hjemmeside med det kontroversielle datingkoncept.

I sugardating kaldes den typisk yngre kvinde for en 'sugarbaby', og hun modtager penge, gaver og fine middage fra en mand, der i denne jargon kaldes for hendes 'sugardaddy'.

Manden kan derimod se frem til hendes selskab og seksuelle ydelser.

- Jeg har prøvet de traditionelle datingsider, men havde slet ikke samme succes der, siger Lars Rex Mundi til Dagens.dk.

Profilen på Sugerdaters.dk oprettede han efter flere overvejelser i april måned, og allerede efter første aften var han blevet kontaktet af omkring 20 kvinder.

Han blev lidt høj af de mange henvendelser, og den nye datingform adskilte sig fra det, som Lars Rex Mundi havde oplevet på de traditionelle forummer.

- Kvinderne bliver bombaderet med beskeder på de traditionelle sider, siger Lars Rex Mundi og forklarer, at han derfor var vant til at bruge lang tid på at skabe kontakt til de eftertragtede kvindelige brugere.

Læs også: Denne film viser, hvorfor dating er så svært i 2015

Men hvis anstrengelserne resulterede i at mødes over en kop kaffe, var der som regel ingen afklaring om, hvad præmissen for cafébesøget var.

I sugardating er præmissen bogstavelig talt til forhandling.

- Det er den hurtige bekræftelse, og så får begge parter noget ud af det. Forventningerne er afstemt på forhånd, da der i forvejen laves en præmis om, hvorvidt daten skal ende med sex, siger siger Lars Rex Mundi.

Gråzone
Den københavnske flyttemand er ikke begejstret for den omtale, som datingkonceptet har fået i medierne, der har fokuseret på, at udvekslingen af penge og gaver til de unge piger minder om prostitution.

- Det koster også penge for mænd at gå i swingerklub, men det er mere socialt acceptabelt, siger Lars Rex Mundi og kalder det for en gråzone, når der er penge og sex involveret.

- Men hvis en mand møder en kvinde på en traditionel datingside, og han betaler for en middag, og de bagefter så har sex, er det så også prostitution, spørger Lars Rex Mundi.

For at få flere nuancer ind i debatten, har han derfor skrevet et blogindlæg på Folkets Avis om sine overvejelser og erfaringer med sugardating, og han forklarer, at han indtil videre har brugt datingsiden til at mødes med seks-syv kvinder.

Flere af dem er blevet taget med på restauranter, hvor han har betalt omkring 1.000 kroner for det kvindelige selskab til bords.

Andre af kvinderne har han givet 1.500 til 2.000 kroner for at gå i seng med.

Han beskriver alle pigerne - der har været mellem 18 og 31 år gamle - som søde, og han forklarer, at han behandler dem alle med respekt, men at han dog måtte afbryde forbindelse til en enkelt af de kvindelige bekendtskaber.

- Hun brugte pengene på stoffer, og det havde jeg det lidt stramt med. Jeg vil ikke være med til at ødelægge andre mennesker, siger Lars Rex Mundi, der ikke forventer at møde den store kærlighed på en sugardate.

- Pigerne fascinerer mig, men de er et andet sted i deres liv.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip