Lars Løkke Rasmussen kræver undskyldning: Det er under lavmålet

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En undskyldning er vel på sin plads, mener Lars Løkke Rasmussen.

Man skal finde sig i en del som politiker. Men der må være grænser. Det mener Lars Løkke Rasmussen, der i et tweet forlanger en undskyldning.

Læs også

DR-par afslører lykkelig nyhed

“En folkevalgt fra Enhedslisten har hygget sig med at brænde mig af på et sankthansbål. Under lavmålet - en undskyldning er vel på sin plads,” skriver han.

Den ‘folkevalgte’ er Enhedslistens teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, Ninna Hedeager Olsen. Søndag aften fik Lars Løkke sin undskyldning.

“Jeg har tidligere delt billeder fra et privat Sankt Hans-arrangement, hvor heksens ansigt var et billede af Lars Løkke Rasmussen. Der lå ingen trusler i det. Men alligevel er det over stregen og udtryk for dårlig humor. Det beklager jeg,” udtalte Ninna Hedeager Olsen Hedeager Olsen i en skriftlig kommentar til TV 2 søndag.

I samme tweet kalder Lars Løkke Rasmussen afbrændingen af en Mette Frederiksen-dukke for en "regulær trussel".

Brændte dukke af

Lørdag aften blev en dukke forestillende statsminister Mette Frederiksen hængt op i en lygtepæl i forbindelse med en demonstration i København mod coronarestriktioner. På maven af Mette Frederiksen-dukken hang et skilt med skriften: HUN MÅ OG SKAL AFLIVES! Dukken blev efterfølgende afbrændt, og det har fået flere politikere til at tage afstand fra begivenheden, her i blandt tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, skriver TV 2. 

“Gårsdagens afbrænding af MF-dukke er en regulær trussel, som der skal slås hårdt ned på. Rimer ikke på demokrati,” skriver Lars Løkke Rasmussen på Twitter. 

Medlem af Folketinget, Jeppe Bruus fra Socialdemokratiet, er også chokeret over afbrændingen lørdag aften.

"F... hvor er det langt ude. I forvejen forkasteligt med de idioter, der smadrer løs på gader og politi. Men dette,” skriver han på Twitter.

 

Læs også

Cliff rasende efter besøg i Bilka

 

 

 

Dagens Gossip