​Lea deler skræmmende billeder af sin hund: ‘Han gav et piv fra sig og så var der blod over det hele’

Foto: Lea Jensen/Facebook

En kvindelig hundeejer deler en uhyggelig advarsel på Facebook, efter en gåtur med hendes hund pludselig udviklede sig dramatisk.

- Undskylder for billederne.

Sådan starter Lea Jensen den opdatering, som hun lørdag delte på sin Facebook-profil, efter hun havde været ude at gå med sin kæreste, Kenneth og parret hund, Morgan.

Sammen med opdateringen følger nemlig fire voldsomme billeder, som den chokerede kvinde fra Frederikshavn har delt for at advare andre hundeejere.

Læs også

Mand brød ind i lejlighed i Roskilde: I køkkenet opdagede han noget, der straks fik ham til at ringe 112

Parret havde lørdag været ude at gå med deres schæferhund, da hunden pludselig havde pivet, da den passerede et stakit. Alvoren gik dog først op for parret, da de så blodet fosse ud af hundens snude.

- Vi ville i dag ud og gå med Morgan, men da vi kom gående forbi et stakit, gav han et lille piv og ikke mere, hvorefter der bare var blod over det hele, skriver hun.

Da Lea Jensen undersøgte det hvide stakit, så hun til sin forfærdelse en lille, gul urtekniv, som nogle havde kilet fast mellem plankerne.

Foto: Lea Jensen/Facebook

Foto: Lea Jensen/Facebook

- Til vores store forskrækkelse sad der en kniv på plankeværket, som man kan se på billedet. Vi var heldige - hvis man kan sige det i dette tilfælde - at han ikke fik kniven i øjet, for så havde han mistet øjet, skriver Lea Jensen.

Efterfølgende skyndte parret sig til dyrlæge, hvor Morgan heldigvis fik den fornødne hjælp.

Foto: Lea Jensen/Facebook

Foto: Lea Jensen/Facebook

- Morgan er ved godt mod trods alt. Han ligger nu i sin hundekurv godt bedøvet efter narkosen, men dyrelægen sagde, at han nok skulle kommet sig, skriver hundeejere, der dog er overbevist om, at kniven ikke er blevet placeret i hegnet ved et tilfælde.

- Kenneth og jeg blev enige om at gøre dette synligt, da det simpelthen er grotesk.

Læs også

Sommeren er slut - for nu: Regn og køligere luft på vej

- Vi laver dette lille opråb, da vi ikke kan forstå, at mennesker kan finde på at gøre sådan noget, for som vi vurderer, er denne kniv ikke lagt sådan ubevidst - dette mente dyrlægen heller ikke, skriver Lea Jensen, der også har meldt episoden til politiet.

- Det er blevet politianmeldt, men de kan desværre ikke gøre noget, da der ikke er beviser for, at det har været intentionen at skade dyr, lyder det fra den nordjyske kvinde, der derfor har besluttet sig for at dele den uhyggelige episode for at gøre andre hundejere opmærksomme.

Foto: Lea Jensen/Facebook

- Endnu engang; undskyld billederne, men synes bare, det skulle gøres synligt, så det ikke skal ske for andre hundeejere, afslutter Lea Jensen.

Store hunderacer - Vi har lavet en guide med artikler over de store hunderacer, der findes i Danmark. Læs om alt fra personlighed til foder og opdragelse.

 

Dagens Gossip