Legendarisk ”Sig det med blomster-afsnit” var fup og fidus

Foto: Youtube - Hjerteflimmer

Du har formentlig set det ikoniske "Sig det med blomster-klip", hvor Alexander bliver afvist af sit crush Louise. Nu er det dog kommet frem, at klippet opsat.

Det er efterhånden mange år siden, at Danmarks Radio sendte ungdomsprogrammet ’Hjerteflimmer’ med tv-værten Sara Bro. Et fast indslag i det program var ”Sig det med blomster” som var et stort hit hos seerne.

I indslaget skulle en forelsket teenager overrasket sit crush med blomster, og invitere vedkommende med ud på en date. I nogle tilfælde var følelserne gengældt, mens det i andre tilfælde endte med en pinlig afvisning på landsdækkende TV.

Et klip er dog blevet set langt flere gange, og det er afsnittet med Alexander fra Kolding. Det er formentlig også dette klip, som de fleste vil huske tilbage på, hvis de bliver bedt om at tænke på et hvilket som helst afsnit af ”Sig det med blomster”

Den meget nervøse Alexander blev hentet af DR’s tv-hold, og derefter skulle han hjem til Louise, hvor han skulle spørge, om hun ikke ville med ham i biografen. Det underholdende ved lige netop dette afsnit er dog, at Louise allerede har en kæreste, som pludselig dukker op midt i det hele, og så står Alexander rystet og tom for ord.

Du kan se det gamle legendariske klip lige her

 

Det hele var planlagt

De fleste der har set programmet, har haft ondt af Alexander, men det var der slet ingen grund til. Alexander var nemlig selv med til at planlægge det, som i sidste ende var en stor prank mod DR. Det fortæller Mikkel Møller Jensen, der spillede Louises kæreste i en podcast til BT.

”Jeg har været i tvivl, om jeg skulle sige det, men sandheden er, at det er et hoax (fupnummer, red.). DR vidste det heller ikke. Det er mig, Alexander, Louise og hende den sidste, som jeg ikke kan huske hvad hedder, som tog pis på det hele,” fortæller han til BT.

Alexander sad i udsendelsen så ekstremt nervøs ud, sendte undervejs en SMS til de andre om, at tv-holdet var på vej. Hans nerver var ægte nok, men det skyldes, at de skulle tage røven på DR.

”Grunden til, at Alex spiller så godt er, at han var pissenervøs over at være i gang med at tage røven på Danmarks Radio,« forklarer han og understreger, at DR altså ikke vidste noget om deres,” lyder det fra Mikkel til samme medie.

Værten Sara Bro vidste ikke, at de fire skolekammerater havde iscenesat det hele, men hun fik det fortalt af Mikkel cirka to måneder før, at Mikkel blev ringet op af BT’s podcast Helt Væk. 

Læs også

Luksusfælden: Mille bruger 22.000 kroner på energidrik

 

 

Dagens Gossip