Lene Beier deler ud fra gemmerne: Det var nok ikke gået i dag

Skrevet af Emil Martesen

06/12/2023
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Lene Beier deler ud fra gemmerne.

Dagens topnyheder

Lene Beier kunne den 29 maj, fejre sin 46 års fødselsdag.

I år kan hun også fejre intet mindre end 46 års venskab, med en helt særlig person.

Der er nemlig tale om Erna, på 93 år. 

Det fortæller Lene Beier på sin Instagram-profil.

"Min allerførste dagplejemor og ældste ven, Erna på 93 år. Jeg er kommet i hendes hjem siden jeg var 3 måneder gammel - og jeg er taknemmelig for, at vi nu, 46 år senere, stadig kan hygge i stuen og spise sigtebrød med ost og syltetøj sammen," skriver Lene Beier til sit opslag på Instagram.

I opslaget har hun delt to billeder, det ene er fra i dag, hvor Lene er voksen. Det andet er tilbage fra Lenes barndom, hvor hun sidder sammen med Erna. 

Kommentarerne er strømmet ind til det særlige billede.

"Jeg bliver simpelthen nødt til at lave en personlig hilsen til dit opslag. Erna og Gustav var mine kære naboer, da jeg voksede op. De passede også tit mig og min lillebror. Jeg husker også, at vi to har leget og været passet der sammen nogle få gange - også med din lillesøster. Jeg bliver bare så glad og varm om hjertet, når jeg ser dit opslag og billeder af de to kære mennesker. Jeg skal så meget huske at komme forbi Erna, når jeg næste gang er hjemme hos mine forældre i Yttrup," skriver en blandt andet til billedet, mens en anden skriver:

"Verdens bedste dagplejeforældre. Jeg var vist lidt utilpasset og kom med Gustav på arbejde i stedet. Det var nok ikke gået i dag."

Flere som også kender Erna, skriver varme ord om den forhenværende dagplejemor. Mens andre skriver og fortæller om deres egne forhold, til deres dagplejemødre eller deres børns dagplejemødre.

Lene Beier er særdeles populær blandt danskerne. Hun har gennem tiden indtaget værtsrollen på en lang række programmer. Hun er især kendt for sin værtstrolle på programmet 'Landmand søger kærlighed' på TV 2. 

Du kan se opslaget herunder: