Lene Beier delte tragisk ulykke i familien: Nu er der nyt om helbredet

01/12/2023 09:20

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
November har været en udfordrende måned for Beier-familien, der har stået over for flere prøvelser.

Mest læste i dag

Tv-vært Lene Beier åbner nu op om den positive udvikling i hendes elskede hunds, Bruce, tilstand efter en alvorlig skade. 

November har været en udfordrende måned for Beier-familien, der har stået over for flere prøvelser.

Senest måtte Lene og ægtemanden Anders Beier aflyse deres rejse til Madeira på grund af Anders' fars tragiske bortgang for fire dage siden. 

Det skriver HER&NU. 

Disse hændelser har kastet skygger over familien, herunder også over Bruce, der for næsten to uger siden blev alvorligt såret og indlagt på hospitalet.

Tidligere udtrykte Lene Beier bekymring for sin firbenede ven og frygten for at miste ham. Men nu deler hun opmuntrende nyheder om Bruces bedring på hendes Instagram-profil og takker samtidig sine følgere for støtten.

"Bruce Wayne (familiens hund, red.) har fået det meget bedre de seneste dage. Nu er der både overskud til at nyde sneen, turene i skoven, og han er begyndt at tigge om mad igen," skriver Lene Beier. 

Hun udtrykker også sin taknemmelighed over for alle, der har vist omsorg og støtte: "Tak fordi I har været så søde og omsorgsfulde herinde. Vi har modtaget tonsvis af kærlighed. Og kæmpe tak til alle ansatte på AniCura dyrehospital, I har virkelig gjort alt for at hjælpe os."

Se opslaget nedenfor: