Lidl er på den igen: Denne gang er det smør fra Bakkedal

Foto: Dagens.dk

Nogle mener, at man ikke skal gentage en succes. Det mener Lidl heldigvis ikke, for i næste uge er der en vanvittig pris på 500 gram Bakkedal-smørbar.

Det er efterhånden en gammel sang, men rigtig mange fødevarer, er kun steget og steget i pris de seneste måneder. Smør har været en af de mest omtalte varer overhovedet. Nogle steder i verden har smør fået en så høj pris, at den er blevet udstyret med tyverisikringer.

Heldigvis kan man stadig finde et godt tilbud engang imellem.

Læs også

Her ligger verdens mindste McDonald's-restaurant: Der er knap nok plads til en Big Mac

Deres nye tilbudsavis fra Lidl er nemlig landet, og fra søndag den 14. august, kan du vandre ned i din lokale Lidl og shoppe 500 gram Bakkedal smørbar til en meget lav pris.

29 kroner skal du af med, hvis du vil have en pakke med hjem. Det er praktisk talt halv pris i forhold til f.eks. flere online supermarkeder.

Selvom prisen på råvarer stadig stiger, så mistænkes mange supermarkeder for at udnytte situationen og skrue lidt ekstra på prisknappen. Det er nemlig sket før. Det fortalte fødevare økonom Henning Otte Hansen til TjekDet i forbindelse med at priserne på smør gik helt amok.

Du kan selv gå op opdagelse i deres Lidls tilbudsavis her.

Skulle f.eks. have lyst til lidt ost oven på smørret, så har LIDL også det på tilbud i næste uge. Her kan du få 1350 gram Klovborg-ost til 79 kroner.

Så er søndagen sikret med rundstykker, smør og god ost.

Brødet plejer LIDLs bake-off-afdeling også at kunne håndtere.

Læs også

Ny melding: Mere end 30 såret efter ulykke i Legoland i Tyskland

 

 

Dagens Gossip