Ny melding: Mere end 30 såret efter ulykke i Legoland i Tyskland

Foto: Shutterstock

Det forlyder nu, at mere end 30 er såret efter en ulykke i Legoland i det sydlige Tyskland tidligere i dag.

Tidligere på dagen kunne Dagens berette, at ni personer var kommet til skade og var blevet fragtet på hospitalet efter en ulykke i forlystelsen 'Fire Dragon' i Legoland i Tyskland, men nu melder flere medier om langt flere sårede. 

Det skriver blandt andre TV2 og britiske Sky News.

Læs også

Legoland i Tyskland ramt af tragedie: 9 personer tilskadekommet i rutsjebaneulykke

Tidligere i dag lød meldingen fra tyske dpa, at lokalt politi havde meldt ud, at ni personer var kommet til skade efter en ulykke i rutsjebanen, men nu lyder meldingen ifølge Sky News på, at mindst 34 personer er kommet til skade. 

Det store antal sårede gjorde desuden, at der udover ambulancer, brandbiler og politi også ankom hele tre lægehelikoptere til stedet. 

Ulykken skete angiveligt, fordi en vogn pludselig bremsede hårdt op, hvilket fik den bagvedkørende vogn til at kollidere med den opbremsede vogn. 

Der er dog fortsat usikkerhed om årsagen til ulykken, og hændelsen er derfor ved at blive efterforsket. 

Ulykken kommer kort tid, efter at en 14-årig pige mistede livet i 'Cobraen' i Tivoli Friheden i Aarhus og kun en uges tid, efter en 57-årig kvinde faldt ud af en rutsjebane og døde i en forlystelsespark i det sydvestlige Tyskland

Cobraen i Tivoli Friheden er siden ulykken blevet lukket permanent, og årsagen til ulykken i det sydvestlige Tyskland er fortsat ukendt.

Læs også

Dansk par i Sakskøbing åbnede deres pool for alle byens børn: Så kom kommunen og lukkede ned for initiativet

 

 

 

Dagens Gossip