David gik i gang med havearbejde: Gjorde besynderligt fund

Foto: Privat.

33-årige David Olson fik sig noget af en overraskelse, da han en dag var i gang med at ordne sin have.

Der skulle ske noget med den cement-trappe i baghaven.

Læs også

Servitrice laver papirlap med besked til 11-årig dreng: Da hun ser hans reaktion, ringer hun til politiet

Sådan tænkte David Olson, da han 1. juli gik i gang med at rive den ned. Pludselig så han en sort kugle i sandet. Da han gravede videre, opdagede han flere og flere. Det viste sig at være bowlingkugler, og i alt 160 kugler gemte sig i baghaven, skriver The Mirror. 

Foto: Privat.

David forklarer, at han "følte sig som en palæontolog", da han støvede den ene bowlingkugle af efter den anden.

"Et par af dem lignede alien-æg. Jeg troede, at der måske bare var et par stykker. Men jo dybere jeg gravede, jo mere indså jeg, at det var en form for gitterværk, der var med til at danne fundamentet for trappen,” fortæller David og tilføjer, at han faktisk er glad for sin opdagelse.

"Det er lidt lettere at rulle bowlingkugler væk end at flytte sand,” lyder det fra David, der har fundet årsagen til, at bowlingkuglerne har fundet vej til haven.

Foto: Privat.

Der plejede at ligge en fabrik i nærheden, der lavede bowlingkugler. Tidligere medarbejdere har fortalt David, at de tog de skrottede kugler med hjem og brugte dem som et alternativ til sand.

Foto: Privat.

De mange bowlingkugler kommer ikke til at ryge på genbrugsstationen, melder David. Han planlægger nemlig at bruge kuglerne i skulpturer eller som kant i sin have.

Læs også

Michelle udsat for kritik efter billede med sin søn: Nu forsvarer hun sig

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip