LIGE NU: Jens Rohde forlader Det Radikale Venstre

Foto: Steen Brogaard

“Jeg har dags dato sendt meldt mig ud af Radikale Venstre,” oplyser Jens Rohde.

Jens Rohde forlader Det Radikale Venstre.

Det skriver han i et opslag på Facebook. 

Læs også

Cliff rasende efter besøg i Bilka

“Jeg har dags dato sendt meldt mig ud af Radikale Venstre. Det handler ikke om mediepolitik, som beskrevet af ledelsen i Ekstra Bladet. Det er naturligvis altid bekymrende, når der ikke er vilje til at investere i vores demokratiske infrastruktur og til at tage et konkret livtag med techgiganternes kontrol over vort demokrati. Men man forlader ikke et parti på enkeltsager,” skriver han.

Blandt andet skriver han i opslaget, at han synes, at der mangler balance i klimapolitikken fra partiet, som han nu har forladt. Det samme gør sig gældende i identitets- og MeToo debatten, understreger han. 

“Når det gælder feminismen, køres alle retsstatsprincipper ud på møddingen. Man må forstå, at det er et angreb på de modige kvinder, der stiller sig frem, hvis man beder om en ensartet retsfilosofi i de mange undersøgelser. Jeg deler ikke det synspunkt,” skriver han. 

“Jeg befrier mig selv”

Han forklarer, hvordan han ikke kan se sig i partiet længere, og han derfor ‘befrier’ sig selv og partiet.

“Og jeg befrier Radikale Venstre, der gerne vil den aktivistiske klimaaktivistiske og identitetspolitiske vej. En vej som mange særligt unge mennesker ganske sikkert er glade for. Jeg kan bare ikke finde ud af at være ung med de unge, og målet kommer ikke til at hellige midlet for mig, heller ikke i klima- eller MeToo-politik,” slår han fast.

Du kan se hele opslaget herunder:

 

Læs også

Hårdt ramt Jørgen Olsen taler ud: Det føltes som influenza gange ti

 

 

 

 

Dagens Gossip