Linse Kesslers vrede opsang har virket: Skal til møde med ministeren

Emil Ryttergaard

369 uger siden

|

15/06/2017
Indland
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Linse Kessler har de sidste par dage opfordret miljø- og fødevareministeren til at blande sig i omstridt hundesag, hvor en italiensk hundeejer måske mister sin hund.

Dagens topnyheder

- Jeg kan med glæde meddele. at Charlotte F. Andersson (fra foreningen Fair Dog, red.) og jeg har fået et møde med ministeren imorgen fredag kl. 10.30, og vi er meget glade for at der findes tid til at høre os.

Sådan lyder den seneste opdatering fra Linse Kessler på Facebook, der har kæmpet for en italiensk hund, der er ulovlig i Danmark og som nu står til aflivning. 

Det er italieneren Giuseppe Perna, der ejer en to år gammel dogo argentino, der en af de 13 hunderacer, der er forbudt her i landet. 

Den italienske hundeejer havde alle hundens papirer i orden, da han rejste til Danmark for at arbejde, men ingen havde fortalt ham om den danske hundelov, hvilket fik Københavns Politi til at beslaglægge hunden. 

Nu kan den frustrerede hundeejer intet stille op, hvilket har fået Linse Kessler til at at rase og forlange et møde med Esben Lunde Larsen (V) der er miljø- og fødevareminister, så de sammen kunne finde en løsning, hvilket ministeren nu har imødekommet. 

Det er racen dogo argentino, der er forbudt i Danmark. Foto: Shutterstock

- Så vi har kastet al arbejde og pligter og suser til Bornholm, da ministeren jo er på Folkemødet derovre, skriver Linse Kessler i sit opslag. 

Læs selv hele Linse Kesslers opslag her: