Lise Baastrup vandt 10.000 kroner: Sådan blev pengene brugt

Skrevet af Kamille Isaksen

08/12/2023
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Teaterprisen 2023 gik til skuespilleren Lise Bastrup, og her fulgte 10.000 kroner med i præmien.

Mest læste i dag

Teaterflisen, en årlig tradition med æren af at forevige en berømt skuespiller på en flise på Frederiksberg Allé, blev i år tildelt Lise Baastrup. 

”Det betyder uendeligt meget for mig at få Teaterflisen. Mange andre kunstneriske priser i min branche gives for en specifik rolle eller et stykke, mens Teaterflisen gives for en skuespillers virke generelt og er udtryk for, at danskerne synes, at man summa summarum bidrager med noget indenfor kunst og kultur. Så jeg synes, at det er en meget store ære at modtage Teaterflisen, for det betyder, at man har lavet flere ting som folk er glade for. Og at så mange danskere har været inde og stemme på netop mig – det er bare et kæmpe skulderklap,” sagde skuespilleren dengang ifølge Teaterflisens hjemmeside. 

Med denne hæderfulde pris fulgte en kontant præmie på 10.000 kroner. Nu deler den prisbelønnede skuespiller, kendt fra danske serier som "Rita" og “Sommerdahl”, hvordan hun og hendes mand, Jacob Dahl, valgte at bruge pengene.

Det skriver BILLED-BLADET

"Vi kom på bryllupsrejse. Vi tog til Spanien, og det var varmt," afslørede Lise Baastrup ved premieren på ”Bedre tider”.

Sammen med sin mand Jacob Dahl reflekterer hun over rejsens glæder: "Det var dejligt og lækkert med 30 grader," tilføjer Jacob Dahl.

Parret forlængede deres øjeblikke i solen, mens de hjemme i Danmark stod over for et haglvejr.

Rejsen var en eksklusiv tur for parret, da deres døtre, Laura og Elin, ikke deltog. Dette gjorde dog ikke, at parret ikke havde en god ferie. De udtalte i enighed, at det var en af de bedste ferier, de har været på i lang tid.

Lise Baastrup og Jacob Dahl blev gift den 2. april 2022.