Nu vender Den store Bagedyst tilbage i ny udgave

Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen er også dommer i Den store juniorbagedyst. Dog er det ikke Timm Vladimir, der kommer til at råbe ‘klar, parat, bag’ i juniorudgaven. Det er derimod dr-værten Joakim Ingversen. Foto: DR / Carsten Mol.

Det populære familieprogram vender tilbage i anderledes udgave.

Klar, parat, bag!

Sådan har det lydt i mange sæsoner af Den store bagedyst på DR. Nu vender programmet tilbage. Men deltagerne er lidt yngre end tidligere. Det er nemlig Den store juniorbagedyst, som seerne kan glæde sig til at se.

Læs også

Løvens Hule i aften: Gamle kendinge vender tilbage

Første program kan ses på DR1 lørdag den 20. marts, skriver Billed Bladet.

Det er et par velkendte dommerne, der skal bedømme de unge deltageres kager. Det er nemlig Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, der tager tjansen. De har været en del af Den store bagedyst siden 2017, hvor de overtog dommertjansen fra Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen.

Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen har været en del af Den store bagedyst siden 2017, hvor de overtog dommertjansen fra Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen. Foto: DR / Carsten Mol.

Dog er det ikke Timm Vladimir, der kommer til at råbe ‘klar, parat, bag’ i juniorudgaven. Det er derimod DR-værten Joakim Ingversen, der skal styre programmet. Han har tidligere været vært på DR-programmet ‘Hvem var det nu vi var’, og derudover var han fast inventar i ’Alle mod 1’.

DR-værten Joakim Ingversen skal styre programmet. Foto: DR / Carsten Mol.

Knap så mange deltagere og kager

I Den store bagedyst er seerne vant til at se 10 deltagere fra start. Men i Den store juniorbagedyst er der kun otte deltagere, der dyster om at vinde konkurrencen. 

Konceptet bag juniorudgave er langt hen ad vejen det samme som i originalversionen. Dog vil hvert program kun bestå af to udfordringer i stedet for tre, oplyser DR ifølge B.T. 

Foto: DR / Carsten Mol.

“Man kan tydeligt se, at børnene udfordrer dem selv på svære teknikker såsom at lave glaze, isomalt og ganache, og jeg må sige, at det er virkelig flot, det de laver,” lød det fra programmets redaktør Søren Olsen sidste år, da deltagerne skulle findes.

“Niveauet kan i hvert fald sagtens måle sig med de kager, som vi har set til tidligere castings med voksne ansøgere,” slog han fast.

Første program kan ses på DR1 lørdag den 20. Marts. 

Læs også

Så meget er der budt for Peter Ingemanns hjelm

 

 

 

Dagens Gossip