Lokal Rema 1000 udsat for svindelnummer flere gange: Nu advarer politiet

Foto: Shutterstock

Rema 1000 i Odense har over nogle uger oplevet at modtage falske pengesedler, hvorfor politiet nu kommer med en klar opfordring.

I Rema 1000 ved Tekstilgangen i Odense har personalet indenfor de seneste 14 dage opdaget to forfalskede tusindkronesedler, som er blevet brugt til at betale med i dagligvarebutikken.

Fyns Politi kan desuden fortælle, at de i den seneste tid generelt har oplevet flere sager med falske sedler.

Læs også

Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Får et chok, da hun kommer ud af lokalet

Derfor opfordrer Fyns Politi nu alle ansatte, som tager imod kontanter fra kunder til at være ekstra opmærksom, sådan at man ikke får taget imod en falsk seddel.

Det er typisk større sedler som 500- og 1.000 kroner, som forfalskes. Her skal man se efter de sikkerhedsforanstaltninger, der normalt er på danske sedler.

Det gælder blandt andet originalernes reflekterende papir samt vandmærkerne. Selvom de butiksansatte bliver trænet i at spotte de falske sedler, så kan det glippe en gang i mellem.

Ifølge politiet er gerningsmændene godt klar over, at chancerne for at slippe afsted med de falske pengesedler er større, når personalet har travlt og er presset.

Hos Rema 1000 ved man ikke med sikkerhed, hvornår de falske sedler er blevet brugt i butikken. Dog ved man, at det er i datointervallet 1-18. november, hvor sagen blev anmeldt til politiet.

Fyns Politi oplyser til Fyens Stiftstidende, at de har anmodet om at få udleveret videoovervågningen for perioden, som de vil sætte tiden af til at se igennem.

Læs også

Jenna blev smidt ud af fitness-center: - 'Dine bryster er for store'

 

Dagens Gossip