Lone skulle fodre datterens hest - men hvad der så pludseligt sker, får det til at løbe koldt ned ad ryggen

27/09/2023 11:18

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da Lone Drejer Pedersen blev sparket af datterens hest, resulterede det i 15 sting og en massiv livsændring for den 47-årige kvinde.

Mest læste i dag

Lone Drejer Pedersen havde ingen anelse om, hvad der ville ramme hende, da hun en tidlig morgen gik ud for at fodre hestene, som hun altid gjorde. 

Dog tog fodringen en uventet drejning, da datterens hest pludselig gik til angreb. I første omgang forsøgte Lone at forsvare sig med sin arm, men angrebet endte ud i, at hun fik et kraftigt spark i låret og i panden. 

Chokeret stod Lone Drejer Pedersen tilbage med blod strømmende ud af hovedet og blev derfor hastet til skadestuen af sin mand. Besøget på Aalborg Sygehus resulterede i 15 sting og en noget konfus Lone Pedersen.

Episoden, som nemt kunne ødelægge hendes forhold til heste, endte dog med at blive starten på en ny rejse.

Da Lone Pedersen kom tilbage på gården, begyndte hendes nye frygt for heste at overskygge hendes kærlighed til dyret. Hun blev nervøs for datterens sikkerhed og besluttede derfor at søge hjælp. 

Denne beslutning ændrede Lone Pedersens liv på den gode måde. Hun stødte nemlig på dyretelepati, en alternativ behandlingsform, som fik hende til at indse, at hendes egen uro spillede en rolle i hestens aggressive adfærd.  

"Jeg fik forbindelse til hesten, og dens besked til mig var, 'Det er ikke mig, der har sparket dig!' Jeg indså, at det var mig, der havde et problem, for jeg har altid elsket at arbejde med heste. Du kan ikke narre en hest. Den mærker alt, hvad du kommer med, og jeg var nødt til at gøre noget ved det", udtalte hun til Alt for damerne

Den alternative behandlingsform fik hende til at tage kurser i dyretelepati og fandt derfor en dybere forbindelse til den åndelige verden. 

Derfor begyndte Lone Pedersen at tilbyde hestehealing og dyretelepati som en del af sit arbejde, da hun via episoden havde fået et indblik i, at hun ikke kun kunne hjælpe dyr, men også mennesker.