​Lottovinder efterlyses – er det dig, der har vundet 3 millioner kroner?

En lottokupon købt i en Føtex er tre millioner værd. Det ved den heldige vinder bare ikke endnu.

Hvis du tilfældigvis har købt en lottokupon i Føtex i Kalundborg - en kupon til udtrækningen foretaget lørdag 27. januar - så bør du for Guds skyld tjekke den.

Og har du allerede undersøgt den, så gør det lige igen, for netop ovenstående lørdag blev en vinderkupon af de helt store langet over kioskdisken i byens Føtex. Det skriver SN.dk.

Hele 3.080.002 kroner lyder den gevinst på, som knytter sig til det vinderlod, der af uransagelige årsager endnu ikke er nogen, der har erklæret sig indehaver af.

Læs også

Vægttab uden motion: Nye slankepiller skal mindske risikoen for diabetes

Derfor er Føtex i øjeblikket i gang med at efterlyse den nybagte lottomillionær, og spørger man i butikken, så glæder de sig til at kunne formidle udbetalingen af det tredobbelte millionbeløb.

- Vi har tidligere haft en vinder af en million kroner og en, der har vundet 200.000 kroner, men aldrig før så mange penge som nu, siger Dennis Larsen, chef for Føtex-varehuset i Kalundborg til SN.dk.

Læs også

22-årig mand kørte galt: Da politiet kiggede ind i bilen, blev han anholdt med det samme

Varehuschefen fortæller, at han håber, at vinderen hurtigst muligt får fundet sin kupon, så vedkommende kan påkræve sig den store sum penge.

Af samme grund har Føtex kioskchef, Claus Jensen, en opfordring til alle, der har spillet den lørdag.

- Kig i gemmerne. Kig rigtig godt. Det kunne jo være, kuponen med den helt store gevinst er din, siger kioskchefen til SN.dk.

Læs også: Forsker: Sådan øger du chancen for at vinde Lotto-millioner

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip