Louise kom hjem fra stranden og tjekkede billederne af hunden: Så brød hun sammen af grin

Foto: Topaz Photography by Louise Pedersen

Louise tog sig god tid til at få det helt perfekte pletskud af hunden Juice. Da hun kom hjem, opdagede hun hurtigt, at det var gået helt i vasken. Se det sjove billede herunder.

De fleste fotografer, professionelle som amatører, ved, at børn og dyr er de sværeste motiver at få i kassen.

Det kan hundeejeren Louise skrive under på. Hun har delt et billede på hjemmesiden hundegalleri.dk, og det får lige nu massevis af hundeejere til at slå sig på lårene af grin. 

- Jeg tog nye billeder af hundene igår, og har så netop siddet og sorteret dem. Det ALLER sidste billede var dette billede, og efter to sekunder var jeg ellers flad af grin, skriver hun.

Læs også

Byens elskede kat hædret med statue på dens yndlingsplads

For at få hunden Juice til at tage sig godt ud havde hun allieret sig med sin kæreste. Han stod et stykke derfra og forsøgte at få hundens opmærksomhed, så den så flot ud på billedet.

Desværre havde Louise ikke lagt mærke til, at kærestens og hundens skygge tilsammen dannede et yderst upassende motiv i baggrunden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det ligner tilnærmelsesvis noget langt mere 'kinky' end en hundeskygge. Mest af alt minder det om en person på knæ i gang med at oralt stimulere en anden.

- Skyggerne sørger dog for at billedet ikke er til at tage seriøst, skriver Louise.

Læs også

Hunden kører alene i elevator hver dag: Hvor den skal hen er helt utroligt

Hun må vist ud med hunden og kameraet igen, hvis det skal fremkaldes i stort format.

 

Dagens Gossip