Hunden kører alene i elevator hver dag: Hvor den skal hen er helt utroligt

Foto: Youtube

Hunden Nala kører dagligt med elevator for at sprede glæde og varme.

Mød Nala – en helt ekstraordinær puddelhund, som skaber mere glæde, end de fleste mennesker formår.

Nalas ejer Doug Dawson arbejder på et ældrecenter i St-Paul i Minnesota, USA, og en dag havde Doug taget den lille hund med på arbejde. Det skriver Newsner.

Dette blev startskuddet til en helt utrolig udvikling. For ikke alene blev centrets ældre alle ovenud begejstrede for Nala – den lille hund fandt også selv stor glæde ved at besøge ældrecentrets mange beboere.

Siden den dag har Nala altid fulgt sin ejer på arbejde, og selvom hun aldrig er blevet trænet i at være en 'besøgshund', så faldt rollen helt naturlig for hende.

Derfor har både Doug og Nala deres repræsentative arbejdsopgaver at udgøre, når de møder om morgenen. Mens Doug har til opgave at fordele beboernes medicin, har Nala travlt med at rende fra etage til etage for at tage sig af alle beboerne.

- Vi møder kun hinanden på gangene, griner Doug Dawson, der har det helt fint med, at han nu skal dele sin hund med en masse andre.

- Når du sætter hendes ned, så vælger hun typisk at gå hen til en person med Alzheimers. Hun har en evne til at vælge de syge, fortæller Doug, der er stolt af den måde, hvorpå hans hund skaber glæde og tryghed hos de mange beboere – især de syge og svageligt.

Kærligheden mellem Nala og de ældre går heldigvis begge veje. Mens Nala er god til at gå fra beboer til beboer for at skabe livsglæde, så elsker de fleste beboere den lille sorte hund helt betingelsesløst. Derfor er Nala også garanteret masser og kæl og nus, hver gang hun indtager et nyt skød at ligge på.

Doug Dawson fortæller, at han ikke ikke blander sig i, hvem Nala besøger. I stedet har den lille hund sin helt egen dagsorden, da den selv vælger, hvem den besøger og hvornår. Derfor stiger hunden også flere gange i løbet af en dag på ældrecentrets elevatorer, for at sprede glæde på de forskellige etager, og Nala har helt styr på, hvor hun skal af og på.

- Hun er her helt sikkert af en grund, og jeg tror faktisk på, at hun udfører Guds arbejde her, fortæller Doug Dawson.

Se den søde historie her:

This teacup poodle rides elevators to visit friends

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip