Lusket lærer fra Slagelse: Inviterede elever på øl og puttede hash i deres pandekager

Foto: Shutterstock.com

En skolelærer fra Slagelse Gymnasium er blevet fyret, efter at han tilbød elever øl og hash. Da eleverne sagde nej, valgte han at give dem pandekager..... Med hash.

Når man er skolelærer, så er der bare visse ting, som man ikke kan tillade sig. Det er eksempelvis strengt forbudt at have et forhold til en elev, og det er også ildeset, at man inviterer sine elever hjem på øl, når de er under 18 år gamle.

Det var dog alligevel, hvad en skolelærer fra Slagelse Gymnasium valgte at gøre, og historien bliver meget værre end det.

For mens eleverne glædeligt sagde ja til at drikke en øl, så var der flere af dem, der sagde nej, da læreren pludselig spurgte, om eleverne ville ryge lidt hash med ham.

Læs også

Så er der nyt om den '22-årige' ukrainske dværg: Her er hun nu

Puttede hash i pandekagerne

Det virkede dog ikke til, at læreren helt accepterede, at flere af eleverne sagde nej, for han valgte nemlig at give dem det alligevel mod deres vilje.

Det fortæller Kitt Puk Hansen, som er mor til en 17-årig pige, der er blandt de elever, der takkede nej til hash ved læreren. Hun fortæller, at læreren gav eleverne pandekager, og først bagefter fortalte han, at der var hash i dem.

“Så vælger han at lave pandekager til dem. Og da de er færdige med at spise dem, fortæller min datter, at læreren siger, at der har været hash i,” det fortæller moren til den 17-årige datter til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver, at Kitt Puk Hansen kontaktede politiet, men at de desværre ikke kunne finde nogle beviser. Pandekagerne var nemlig blevet spist.

Til gengæld sigtede de læreren for at være i besiddelse af hash, og læreren er ligeledes blevet fyret fra sin stilling som lærer på Slagelse Gymnasium.

Læs også

Mor deler chokerende billeder af spædbarn: Lad være med at kysse din baby

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip