Mor deler chokerende billeder af spædbarn: Lad være med at kysse din baby

Foto: Shutterstock.com

En lille otte-måneder gammel dreng måtte kæmpe for livet, efter at et familiemedlem kyssede ham. Nu advarer moren mod, at folk kysser babyer.

En amerikansk mor ved navn Ariana DeGrigorio fra New Jersey har delt et hjerteskærende billede af sit spædbarn, der er indlagt på hospitalet, som en advarsel til andre nyvordne forældre samt andre, der kan ikke kan stå for spædbørn.

Moren fortæller, at hendes blot otte måneder gamle søn, lå og kæmpede for sit liv på det lokale hospital, efter at han havde pådraget sig en influenza.

Den influenza var resultatet af, at et familiemedlem kyssede den lille dreng Antonio.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

“Lad være med at være årsagen til, at en baby skal på hospitalet eller dør, fordi ‘den bare var så kær, at jeg måtte kysse den’,” fortæller Ariana DeGrigorio.

Det var netop lige præcis det, som der skete. Et familiemedlem synes, at Antonio var så uimodståeligt kær, og derfor valgte vedkommende at kysse den lille baby.

Antonio blev dog smittet, og det resulterede i, at han skulle indlægges og måtte kæmpe for sit liv i en alt for tidlig alder.

Ariana blev i december ringet op af dagplejen, der bad hende hente hendes søn, da han viste symptomer på sygdom. Ariana tog derfor sin søn med på hospitalet, men testen viste ingenting.

To måneder senere hostede sønnen fortsat, havde løbende næse og var forstoppet. Hun tog ham derfor atter med på hospitalet, og denne gang viste prøven, at han var ramt af en influenza.

En meget almindelig en, men som kan vise sig at være fatale for spædbørn og børn med svagt immunsystem.

Antonio blev derfor straks sendt på intensivafdelingen, hvor han blev koblet op på diverse slanger og maskiner. Han fik blandt andet tilkoblet en respirator, da han selv havde svært ved at trække vejret.

Privatfoto: Ariana DiGrigorio

Lad være med at være selvisk

Heldigvis lykkedes det Antonio at kæmpe sig gennem sygdommen, og han blev derfor udskrevet fra hospitalet igen. Moren og Antonio har sidenhen besøgt specialister med jævne mellemrum, for at tjekke op på sønnens helbred.

Ariana ønsker dog ikke, at andre skal udsættes for det samme, som hun blev, og derfor appellere hun til, at folk tænker sig om en ekstra gang, inden de kysser en nyfødt.

“Lad være med at være selvisk. Du skal ikke kysse babyer, Det er ikke det værd.” lyder det fra hende ifølge Good Morning America.

Læs også

Femårig autistisk dreng registreret som sexforbryder: Krammede klassekammerat

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip