Måtte tømme fly efter bombetrussel i Københavns Lufthavn

Foto: Shutterstock

Københavns Politi fik mandag aften en anmeldelse om en bombetrussel i et fly, som skulle til at lande i Københavns Lufthavn.

Politiet tømte mandag aften et fly, som var landet i Københavns Lufthavn, for passagerer efter en bombetrussel. Det oplyser vagtchef hos Københavns Politi Espen Godiksen til Ritzau.

- Vi har modtaget en bombetrussel mod et fly. Den modtog vi klokken 21.47, siger Espen Godiksen og tilføjer:

- Flyet er landet i Københavns Lufthavn kort efter. Det blev tømt for passagerer, som alle sammen havde det godt. De håndteres nu et særligt indrettet sted til det i lufthavnen.

Læs også

Heidi Klums datter Leni Klum smider tøjet: Overlader næsten intet til fantasien

Flyet, som kom fra Polen, blev placeret afsondret fra almindelig drift og undersøgt nærmere ud fra den bombetrussel, som var blevet modtaget.

Tirsdag morgen oplyser vagtchefen, at politiet nu er blevet færdige med sine undersøgelser og heldigvis kan konkludere, at der ikke var nogle sprængstoffer om bord på flyet.

Politiet ønsker ikke at offentliggøre yderligere detaljer omkring bombetruslen, men siger dog, at efterforskningen fortsætter på “fuldt blus”.

Der er ikke foretaget nogen anholdelser i sagen. Vagtchefen ønsker heller ikke at udtale sig om alvorsgraden af truslen.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til, andet end at vi vurderer den slags fra gang til gang, og så handler vi ud fra de oplysninger, vi har, siger Espen Godiksen.

Københavns Lufthavn oplyser, at det omtalte fly ankom til Københavns Lufthavn fra den polske hovedstad Warszawa. Den resterende flydrift er genoptaget uden problemer.

Det var omkring klokken 23.00, at Københavns Politi bekræftede på Twitter, at et fly var blevet rømmet.

- Vi er til stede i Københavns Lufthavn i forbindelse med en trussel mod et fly. Flyet er tømt for passagerer, og vi har indtil videre intet mistænkeligt fundet.

Læs også

Hollywoodstjerne død

 

Dagens Gossip