Mads Mikkelsen om Johnny Depp: Vi må se om han kommer tilbage

Foto: Saravejo Film Festival

Danmarks største skuespiller, Mads Mikkelsen har været til Sarajevo Film Festival i Bosnien-Hercegovina, for at modtage festivalens mest ærede pris “Honorary Heart of Saravejo Award. Men der var også tid til et interview.

Snakken faldt blandt andet på hans rolle i “Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder”. Mads indrømmede at han havde sine bekymringer, ved at skulle erstatte den store skuespiller Johnny Depp.

Johnny Depp trak sig fra rollen, på grund af retssagen mod hans eks kone Amber Heard.

Læs også

Familieferie ødelagt: Blev bedt om at sidde i opkast

"Det var meget skræmmende," sagde Mikkelsen. "Det er klart, ja, nu har tingene ændret sig - han vandt sagen i retten - så lad os se, om han kommer tilbage. Han vil måske. Jeg er stor fan af Johnny. Jeg synes, han er en fantastisk skuespiller, jeg synes, han gjorde et fantastisk stykke arbejde. Når det er sagt, kunne jeg ikke kopiere det. Der var ingen måde, jeg bare kunne kopiere det, for det er så meget ham.

“Det ville være kreativt selvmord. Så vi måtte finde på noget andet, noget der var mit, og bygge bro mellem ham og jeg. Så ja, det var skræmmende. Hans fans var meget, meget søde, men de var også meget stædige. Jeg interagerede ikke for meget med dem, men jeg kunne forstå, hvorfor de fik deres hjerter knust." Fortæller Mads Mikkelsen videre i hans interview med DEADLINE.

Mads Mikkelsen’s store internationale gennembrud, kom med rollen som agent 007’s nemesis Le Chiffre, i James Bond filmen Casino Royal fra 2006.

Det store spørgsmål er, hvem der skal spille rollen “Grindelwald” i den kommende Fantastiske Skabninger, film.

Læs også

Ernst har fejlagtigt fået 6.000 af staten: Må ikke betale dem tilbage

 

 

Dagens Gossip