Magnus Heunicke med godt corona-nyt

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Magnus Heunicke har netop fortalt gode nyheder fra dagen, hvor folketinget har sin åbning.

I dag er en stor politisk dag, da der afholdes åbningstale i folketinget. Inden Mette Frederiksen stiller sig op og ‘åbner’ folketinget med sin tale, er politikerne samlet til en gudstjeneste i Holmens Kirke.

Efter denne gudstjeneste har Sundheds- og Ældreminister Magnus Heunicke har sagt et par ord, og her kommer han med godt nyt i forbindelse med corona-situationen i Danmark.

Læs også

Stærkt forbrændt kat fundet nær bålplads: Politiet søger efter vidner

Han fortæller, at det er lykkedes at få lagt en dæmper på de kraftige stigninger, der har været i løbet af efteråret.

“Vi har fået lagt en dæmper de meget kraftige stigninger i smittetal og indlæggelser. Det er et kæmpe arbejde, men vi har heldigvis nogle bedre systemer nu end i foråret,” lyder det fra Magnus Heunicke ifølge B.T.

Styr på epidemien først

Hvis det lykkes at holde epidemien nede, så vil politikerne kunne fokusere på andre vigtige formål, blandt andet klimapolitikken og økonomi.

“Der er rigtig mange politiske emner, vi gerne vil arbejde med i efteråret. Der er klima, der er finanslov og andre ting. Men forudsætningen for det hele er, at vi holder epidemien nede,” fortæller Heunicke i forbindelse med folketingets åbning.

Klokken 12.00 kan du følge med i hele folketingets åbning, hvor Mette Frederiksen vil holde tale for hele den danske befolkning. Hun har på forhånd afsløret, at det kommer til at handle en del om coronavirussen.

Læs også

I dag taler Mette Frederiksen til danskerne

 

 

Dagens Gossip